צריך עזרה דחופה

coas18

New member
צריך עזרה דחופה

שלום אני יספר לך את הסיפור שלי ומי שיכול לייעץ לי ולעזור לי אני אשמח אני עוד מעט בן 18 וגם חברה שלי אנחנו כבר שבועים ביחד ומכירים כבר חודשים ויותר הבעיה שלנו שאנחנו נפגשים ועושים דברים שהיא כבר עשתה מבחינה מינית חירמונים וכול זה ולפני היו לה ארבעה חברים כמעט כול אחד בן חצי שנה לשנה והיא הגיע איתם אחרי 4 חודש בערך מבחינה מינית מה שעשינו בשבועים ומכול החברים שלה היא נפרדה מהם כי ירד לה מהם וככה ההאהבה ירדה היא ספרה לי על הבעיה שלה שהיא עושה משהו עם החבר שלה ומבינה שהיא לא תעשה יותר ממה שהיא עושה ואז יעני היא עשתה כל מה שכבר יכלה לעשות וזה מוריד לה כי אין חידושים ואין דברים שאתם יודעים יספקו מחדש ודבר שחוזרים עליו מספר רב של פעמים זה נמאס... היא באה וסיפרה לי על הבעיה והיא אמרה לי שהיא מספרת לי על התחלה ואני החבר הראשון שהיא סיפרה לו את זה כי אני חשוב לה ובגלל שהיא אוהבת אותי ורוצה אותי לתקופה ארוכה...אני לא מדבר רק על קטע מיני אני מדבר על הכול.... היא רצתה להתייעץ איתי כאילו מה אנחנו צריכים לעשות כדי שזה לא יקרה אם זה יקרה אמרנו בהתילה שנפגש פעם פעמיים בשבוע אם תוכלו לייעץ לי לעזור לנו במשהו כי אני קצת מוטרד ממה ששמעתי תודה

sugar lips16

New member
אני יכולה להבין אותה..

פשוט אל תעשו את הדברים האלה כ"כ מוקדם.. אבל בעיקרון זה הכל עניין של רגש.. אם היא תאהב אותך מספיק, אתם תשארו יחד..

הכל קשור לחידושים בהקשר המיני?

אני חייבת להודות שזה נשמע לי מוזר שבתוך קשר רומנטי טרי כשאין חידוש מיני אז הרגש נגמר... אתה בטוח שזה קשור רק לזה?

pain is MY love

New member
אני לא מבינה אותה

היא מדברת ככה כי כנראה היא מעולם לא התאהבה כי איך אתה מסביר את זה שאני וחבר שלי כבר 8 חודישם עושים אותו סקס והולכים לאותם מקומות ונפגשים עם אותם אנשים ועדיין לא נמאס?? כשאוהבים לא מרגישים תחושה של מיאוס. אז יכול להיות היא חיפשה אקשן וכיף במערכות היחסים האלה אבל בסופו של דבר כשמתאהבים לא נמאס אחד מהשני...

coas18

New member
אתם לא מבינים

היא הסבירה לי שהיא אוהבת והכול אבל היא מספרת לי את זה עכשיו כי היא לא רוצה שירד לה ממני אחרי תקופה ארוכה היא הבינה אחרי ה4 חברים שלה שיש לה תבעיה זאת והיא החליטה העם לספר כי היא מפחדת שזה עוד פעם יקרה הקשר שלנו רציני אנחנו מכירים כבר תמשפחות אחד אצל השני הכול טוב ויפה וכיף אבל היא מפחדת שזה יקרה לה שוב בעתיד אז היא התיעצה איתי ואני איתכם,אז מה אתם אומרים?

pain is MY love

New member
אז זה מה שאני אומרת

אם היו לה 4 חברים ונמאס לה מארבעתם כנראה שהיא לא היתה באמת מאוהבת עובדה שזה לא היה לה כל כך קשה לדלג מחבר לחבר לחבר... כי כשבאמת אוהבים לא נמאסים אחד על השני! וגם אין את הצורך הזה להחליף חבר כל חצי שנה. אז אם אתם כל כך מאוהבים תסביר לה שזה רגש שנמשך ונהנים ממנו לארוך זמן אין שום סיבה שתמאס עליה! אלא אם כן כמובן אתה ממש משעמם... אבל לא נראה לי שזה המצב

אתמול שמעתי מקרה דומה

ברדיו בתוכנית של יוסי סייס. אמרו לבחור שזה לא קשור לאקט המיני דווקא, הבחורה חוותה כך וכך דברים בחייה, מה שגורם לה אולי למיאוס, אבל ברגע שהיא אוהבת אותך זה לא ימאס לה מיזה... כי זה ממך. כי זה ממי שהיא אוהבת ומעריכה

למעלה