צריך עזרה דחופהה !!

אסף6

New member
צריך עזרה דחופהה !!

לפני חודש הייתי בראיון אישי מהצבא .. וסיפרתי להם שם עליי .. ההורים שלי יודעים עליי כפי שכבר הזכרתי בהודעות קודמות והם לא מקבלים עדיין , בגלל זה לא סיפרתי להם שאמרתי שם עליי .. היום הגיע אליי צו נוסף ל"בריאות הנפש" שאני צריך להיבדק שם אצל הפסיכולוג .. אני עד עכשיו המוםם .. ההורים שלי כבר מן הסתם ניחשו שסיפרתי שם .. והם כעסו עליי נורא וכל זה , כמובן שהכחשתי והכל אבל אבא שלי אמר שהמצב עכשיו אומר שכרגע הם לא רוצים אותי בצבא ואחרי הפגישה שם הם יבדקו אם אפשר להכניס אותי לשם .. אני כבר דיי מצטער שסיפרתי שם עליי הם הבטיחו שההורים שלי לא ידעו אבל הצו הזה מסגיר נורא .. אחרי ההכחשה עם ההורים הם דיברנו בינם ואימא שלי אמרה שהיא כבר לא יודעת מה לחשוב עליי ואם אני לא טועה היא דיברה להעיף אותי מהבית .. אני לא בטוח .. בכל מקרה .. מה אני אמור לעשות עם הצו הזה ??????????

סורי שאני אומרת...

אבל באמת עדיף שתלך למקום אחר... לבית דרור או משו כזה, או למשפחה קרובה שלך... אל תסבול
בהצלחה בכל אופן

ממש לא

כעס, דיכאון והכחשה היא תגובה נורמלית לחלוטין אצל הורים... לא אומר שהילד צריך לעזוב את הבית. בנוגע לסילוק שלו - הוא אפילו לא בטוח במה שאמא שלו אמרה ולדעתי יש מצב שהוא דימיין את זה. חוץ מזה הוא הדגיש את הבעיה הצבאית מה שאומר שבבית יחסית הכל לא כזה גרוע...

אל תידאג בקשר לצבא

אסור לצבא להעיף אדם על רקע נטיות מיניות.ואם אתה רוצה להתגייס אין מניע שלא יהיה כך.וגם ליחידות קרביות ולמעשה אתה כחייל רגיל.הצו הזה כניראה בא ליבדוק את מידת הקושי בהיותך הומו ביחוד בצבא .

Carmen Sandiego

New member
ההורים שלך צריכים טיפול

הם גורמים יותר מידי נזק ועוד לוקחים איתם אותך.

gooligay

New member
דעתי...

קשה לי להאמין שהצו הגיע רק בשל היותך הומו אבל מאוד יכול להיות שהמראיין שלך בראיון האישי שם לב שיש לך קושי עם הנושא או משהו. בכל מקרה, כמו שאמרו אין לצבא זכות להפלות מישהו על רקע נטיותיו המיניות ואם אין לך בעיה אישית שנובעת מהיותך הומו (כמו להתקלח עם בנים וכו') לצבא זה לא אמור להפריע. בקיצור, לך לראיון, תדבר לעניין ותהיה כמה שיותר חביב. תשאל למה בכלל היית צריך להגיע לראיון הזה ובכל מקרה שמור על קור רוח ונחמדות. הרבה הצלחה!

אני חושב שכדאי ...

שתברר על האופציה של לצאת מהצבא עוד לפני שהתגייסת ואז לעבור להתנדבות... כי מי שיצא על 21 נפשי לפני שהתגייס יכול להתנדב ולעשות שרות מלא כמו כל אחד (רק בלי שמירות או תורנויות, עם אפשרות לבחור בדיוק איפה ומה תעשה) עם פריוילגיות שאין למשרת חובה ועם אותם זכויות (שכר יסוד של 350, ותעודת שחרור כמו כל אחד)... כדאי שתבדוק ותסביר להורים שלך שלא כל הדלתות נסגרות בפניך לעשות שרות בצבא... אתה גם תמיד יכול לעשות שרות לאומי לבנים... בכל מקרה אתה צריך ללכת ולעשות את הבדיקות שיש לך בצו, זה שתברח מהצו זה לא ימנע את הבדיקה... ולדעתי אל תצא לבית דרור רק אם המצב בבית הוא באמת קרוב להעיף אותך או שאומרים לך שהם לא רוצים שתהיה שמה... סתם שתדע, על נטיה מינית לא מוציאים מהצבא... רק אם תגיד להם שזה גורם לך לבעיות נפשיות... מחזיק לך אצבעות בהכל!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif :|

גם אני הצהרתי שם בראיון אישי למה אני לא קיבלתי מכתב כזה או משו?o_O לא שאני רוצה,כן?!

James Hammerton

New member
זה לא קשור לנטייה המינית עצמה

הצבא לא משחרר חיילים משירות בגלל הנטייה המינית, ואין לה שום השפעה, יש הרבה אנשים שסיפרו בצו ראשון והם מחוץ לארון בצבא. יתכן באמת שזה הקשיים בבית או משהו אחר... כעיקרון אתה צריך ללכת לצו כמובן, ממליץ לך גם להתייעץ בפורום צבא וגאווה...

אוקיי תגיד לאבא שלך

שיתחיל להרגיע ולא יחגוג לך על המצפון.. גם אני הייתי בראיון אישי וסיפרתי שאני הומו, ויום אחרי זה קיבלתי זימון לבדיקה אצל הפסיכולוג בבריאות הנפש.. מה שהפ בודקים זה בעצם את הכשירות שלך והרצון שלך לשרת בקרבי.. (יש לך פרופיל קרבי נכון?) וזהו. אם אתה לא רוצה הפסיכולוג מגבה אותך וזהו..

archangel3

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!?!

לי היה השבוע וגם אמרתי למראיינת...... אבל די הראתי לה שאני בסדר עם זה זה בטוח שישלחו לי את זה?

archangel3

New member
מצד אחד זה טוב

אני לא אהיה צריך ללכת לקרבי אבל מצד שני זה רע כי ההורים ישאלו שאלות....

TLF

New member
מוזר.

אני הצהרתי בראיון האישי בצו הראשון. גם אני קיבלתי זימון לקב"ן, שבעיקר רצה לוודא שאני מקבל את עצמי, שהכל בסדר בבית ושאין לי שום בעיות עם זה שעלולות להפריע לשירות הצבאי שלי. [והזימון לקב"ן לא נעשה על רקע נטיות מיניות, אני פשוט בטיפול כבר ארבע שנים וחצי, וזה נוהל קבוע שמזמנים לקב"ן מישהו שבטיפול לתקופה ארוכה כל כך]. יש לי פרופיל 82, קב"א 56, ואני כנראה מתגייס לאחד משני המסלולים הטכנולוגיים של חמ"ן שחקים. [שזה לא מקום שקל להיכנס אליו, ואם לצבא הייתה בעיה איתי - לעולם לא הייתי מקבל את הזימונים, ובטח לא עובר אותם]. בקיצור - אין שום סיבה להיכנס ללחץ. תגיע, תעבור את זה בשלום. הצבא לא עושה בעיות. TLF

(אופטופיק) לאיזה מסלול?

ויותר בנושא, אני לא חושבת שצריך לדאוג לגבי הזימון, בסה"כ הנטיה המינית היא לא עילה להורדת פרופיל או קב"א או כל דבר אחר. אני אישית לא סיפרתי בצו ראשון על הנטיה שלי אבל זה בעיקר כי לא עלה הנושא הזה בכלל (לבנות אין ראיון אז לא מדברים כל כך לעומק), אבל אני חושבת שזה לא רעיון רע בכלל.

gooligay

New member
לא לגמרי נכון...

כל יום בוחרים כמה בנות אקראית ומכניסים אותן לראיון וגם בנות שרוצות ומבקשות עורכים להן ראיון, רק כך אפשר להכנס לתפקידים קרביים ומיוחדים כך שאם זה הכיוון שלך תבקשי ראיון אישי.

SLU

New member
צה"ל

זה המערכת הכי מפגרת ושנואה ביקום. אני מדבר בתור אחד שחי ולמד בעברו בפנימייה צבאית, וצבר המון שעות של "הרעלה" עם השפעות חזקות. ואני אומר לכם, יש כל כך הרבה רגעים שבהם קשה לי, אבל ממש קשה עד כדי בלתי אפשרי שלא לשנוא ולתעב את הצבא המזדיין בתחת הזה. ולעניין, תגיע לפגישה אין מה לעשות. כל החברים ההומוסקסואלים שלי שהצהירו על נטייותם בצו הראשון קיבלו זימון לקב"ן. בפגישה עצמה ינסו קצת לשגע אותך. אולי אפילו ילחצו עליך שתודה שהשתמשת בסמים ודברים כאלה. אבל זה ההצבא המסריח והמזדיין שלנו.

SLU

New member
וכמובן, איך יכולתי לשכוח

אם אתה לא מעוניין לשרת בצבא. אתה יכול להתחיל לחשוב עכשיו מה להגיד. קיבלת מתנה מדהימה לכל משתמט בפוטנציאל. וזה לא כל כך קשה לצאת. אבל אתה צריך לחשוב טוב טוב אם אתה רוצה לצאת. כי אם תתייחס לצבא ברצינות, הוא עוד עלול לעשות לך את החיים קלים הרבה יותר אחרי השחרור.

למעלה