צריך עזרה דחוף!!!

• פותח הנושא TMRB
  • פורסם בתאריך

TMRB

New member
צריך עזרה דחוף!!!

אני לא יודע מה קרה - מאתמול אני מנסה לסנכרן את הפוקט PC שלי (HP) עם המחשב, כמו שאני עושה כל יום בשנתיים האחרונות ופתאום יש בעיה - מופיעה הודעה כזו - outlook is no linger installed ניסיתי לאתחל את המחשב וגם את הפוקט אבל זה לא עוזר!!! מה קרה? מישהו נתקל בבעיה דומה??? מה לעשות???? דחוף!!! תודה!!!

TMRB

New member
ברור! אני לא מפגר

הכל תקין באאוטלוק... מה לעשות???

הלו - אל תעלב ../images/Emo24.gif

פשוט מנסיוני יותר מחצי מהבעיות שאני נתקל בהן הן בתחום של "המובן מאליו" (המחשב לא מחובר לחשמל, שכחו דיסקט בפנים וכולי) לכן אני מרשה לעצמי תמיד להתחיל דווקא במובן מאליו. ולענייננו - קודם כל הייתי בודק ב Activesync אם משהוא השתנה בהגדרות (מה מסתנכרן מול איזו תוכנה), אם הכל שם תקין הייתי מאמץ את ההמלצה מלמטה, זורק את ה Activesync ומתקין מחדש (גרסא 4.2), אם גם זה לא עוזר הייתי זורק ומתקין שוב את ה Outlook, ואם גם זה לא יעזור חזור אלינו ונראה איך להמשיך. חשוב מאד - הסרה והתקנה של ה Outlook יכולה להיות מסוכנת, מה שבטוח אני מציע לך לגבות קודם את החומר שבשתי התיקייות הללו: C:\Documents and Settings\YOUR NAME\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook C:\Documents and Settings\YOUR NAME\Application Data\Microsoft\Outlook ( כמובן ש "YOUR NAME" זה השם שלך כפי שמופיע שם) ואם נעלם חומר בהסרה וההתקנה של ה Outlook תוכל להחזיר את הקבצים הללו למקומם. בהצלחה

TMRB

New member
קודם כל תודה רבה!

שאלה טפשית - איך מתקינים מחדש את האקטיב סינק?...עכשיו אני כן מרגיש כמו מפגר... מתקינים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הפוקט?...נראה לי שכן... תודה!

חלילה וחס ../images/Emo12.gif

הסר את התוכנה ממחשבך (לוח בקרה -> הוספה והסרה של תוכניות) הורד והתקן את גירסא 4.2, ורק אותה. אם יש לך מכשיר רגיל הורד מהכתובת http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7269173a-28bf-4cac-a682-58d3233efb4c&displaylang=en ואם יש לך מכשיר משולב טלפון הורד מהכתובת http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7269173a-28bf-4cac-a682-58d3233efb4c&displaylang=en בהצלחה

TMRB

New member
ניסיתי, לא עזר...

הורדתי את התוכנה החדשה אבל זה לא עוזר - נשאר רק להתקין מחדש את האאוטלוק?...עשיתי גיבוי לתיקיות שאמרת לי, תודה! אני מקווה שזה יעזור...

חוששני....

אגב (כמה שאלות) אחרי שהסרת והתקנת את Activesync 4.2 ההודעה שהוא כותב היא אותה הודעה? איזה Outlook יש לך? התקנת לאחרונה איזו שהיא תוכנה או אביזר שניגשים ל Outlook? (למשל - סינכרון טלפון סלולרי, או אולי עוד מחשב כף יד)

TMRB

New member
תשובות...

לגבי ההודעה על התקלה - היא אותה ההודעה... יש לי אאוטלוק 2003... התקנתי בדיוק לפני התקלה norton systems 2006 - אתה חושב שזה קשור? מדוע שיהיה קשר? היה לי נורטון 2005 לפני זה ולא היו בעיות... בקיצור - מה לדעתך עליי לעשות? תודה!!

עוד נסיון לפני שתתקין מחדש את ה Out

(את ה Outlook כמובן) מאחר והרבה פעמים נורטון = בעייות, ובגלל שנורטון 2006 = בעייות בריבוע, הייתי מנסה לעשות reset למחשב ואז לעשות לנורטון Disable ( גם ל internet security וגם לשאר חלקיו), ואז לנסות לסנכרן. אל תדאג - אם זה יעזור נכנס אחר-כך להגדרות הנורטון ונסדר את זה, לא נשאיר אותך בלי הנורטון, זה רק לצורך הניסוי. ואם זה לא יעזור אז כאמור הניסוי הבא הוא הסרה של ה Outlook והתקנה מחדש. בהצלחה

TMRB

New member
לא עבד...

עשיתי disable ועדיין אותה ההודעה מופיעה...

Eli R

New member
לי זה קרה פעם אחרי

שתוך כדי סנכרון הבן שלי הוציא את המכשיר מהעריסה. הדבר היחידי שפתר את הבעיה היה הסרה והתקנה מחדש של ה-AS (במקרה שלי בגרסה 4.2). מכיוון שזה לא לוקח יותר מידי זמן, תנסה זאת. אלי

derix

New member
גם לי זה קרה

זה עקב נורטון 2006 תנסה להוריד את ההגנה מפני WORM של נורטון ונסה שוב בכל אופן באתר מיקרוסופט של WINDOWS MOBILE יש מידע נוסף

TMRB

New member
התקנתי מחדש את האאוטלוק - וזה עובד!

אז בינתיים תודה לכולם!!!

למעלה