צריך עזרה דחוף

rocky222

New member
צריך עזרה דחוף

שלום רב אני חייל בשירות סדיר מספר מקצוע שלי הוא כללי מעוניין לחתום קבע בתחום המחשוב מפקד שלי אמר שאני יכול לעשות קורס ולהיות מפעיל מחשב ולהכנס לקבע איך ברצוני לעשות קורס בתחום אחר ולהכנס לקבע האם אפשר ? תודה רבה להתראות

deathcaster

New member
תגובה

כן אפשר לעשות קורס במקצוע אחר ולהכנס לקבע, השאלה היא מי ישלח אותך לקורס אחר והאם יהיה לך תקן פנוי במקצוע הזה. אל תטפח תקוות שווא. עדיף שבמקביל תחפש עבושה בחוץ לפני השחרור.

rocky222

New member
שאלה נוספת

הי מה קורה? תודה על כל העזרה אתה יודע אם יש תקן פנוי בתחום המחשוב? איך אפשר לברר ? תודה רבה להתראות

deathcaster

New member
תשובה נוספת

הי לא קורה שום דבר על לא דבר על העזרה לא יודע אם יש תקן תברר ביחידות שחברים שלך שם משרתים, תברר עם השליש שלך, תעשה טלפונים.

rocky222

New member
שאלה אחרונה ברשותך

1 אני בחיל הים אם אני ידוע שיש תקן בחיל אחר איך אפשר לבקש את התקן הזה? 2 אתה ידוע במקרה איזהשהוא מדור שיכול לעזור לי בקשר לתקנים בקבע תפקידים ועוד? תודה רבה שבת שלום להתראות

deathcaster

New member
תשובה אחרונה בבקשה.

1. תבקש ראיון עם מפקד היחידה שבה יש תקן פנוי. 2. אין מדור כזה. כלומר יש מדור תקני כ"א באג"ת באכ"א באלר"ם ובראש כל חיל, אבל הם לא מתעסקים עם בקשות פרטיות. עליך לזכור כי היום המצב בצה"ל לא הכי טוב ועל כל תפקיד בקבע יש הרבה מתמודדים, המצב לא קל, ואתה צריך קצת מזל, הרבה יוזמה והמון פרוטקציה. שיהיה בהצלחה . איזה שבת שלום אצלך אם היום יום חמישי ואתה כתבת את זה ביום רביעי ?

rocky222

New member
כמה שאלות אם אפשר

שלום רב אם מישהו רוצה להכנס לקבע מה הן הדרישות? איך אוכל לגרום שהסיכוי שלי להכנס לקבע יהיה יהיה יותר גבוהה משל אחרים ? בתודה מראש שבת שלום להתראות

deathcaster

New member
תשובות

א. אמרת שזו תהיה השאלה האחורנה שלך לא ?
ב. מישהו רוצה להכנס לקבע , מה הדרישות ? הוא צריך לנשום ....
....... מעבר לכך , הוא צריך להיות בעל מקצוע מתאים עם שלב מתאים, ללא עבר פלילי, גליון התנהגות שללא מעצרים או נפקדויות ו/או עריקויות, וכמובן המלצות מפקדים, וכמובן שיהיה לו תפקיד פנוי. איך תוכל לגרום שהסיכוי שלך יהיה גבוה יותר ? תצטרך לנשק ישבנים חשובים, סליחה אך זוהי המציאות.

למעלה