צריך עזרה דחוף!!!!!

King_E

New member
צריך עזרה דחוף!!!!!

הנה לכם ילד שחושב שהוא ראפר או לפחות רוצה להיות ראפר אבל לא היה אפילו פעם אחת בג´י וזה בגלל שאבא שלי לא מרשה לי הוא לא מרשה לי בגלל שהוא חושב שזה מסוכן כי זה באזור הטיילת וזה מועדון ובתל אביב וכל מיני שטויות לא משנה הקיצר אני צריך לדעת איפה זה בדיוק ואיך להגיע לשם אם זה באוטו מחולון או באוטובוס מהתחנה המרכזית אולי אם אני יגיד לו איפה זה בדיוק הוא ייתן לי ללכת לשם וזה משהו שאני באמת באמת רוצה אז תעזרו לי קינג.

haim9798

New member
במקרה שתרצה הוראות נסעיה ברכב

אם תרצה הוראות נסיעה ברכב מחולון אני מוכן לתת לך דבר איתי באי סי : 11044584

King_E

New member
יש לי בעיות עם האיי סי קיו

אבל אם אתה מוכן אז או שתרשום לי פה או באי מייל [email protected] אם אתה יכול זה יהיה גדול אחי קינג.

haim9798

New member
טוב אז שיהיה פה

ככה זה די פשוט סה"כ מה שאתה צריך לעשות זה לנסוע לכיוון הכביש המהיר ( המהיר ורק המהיר) שמחבר בין חולון ובת-ים , משם אתה חותך לכיוון המחלף של וולפסון . במחלף של וולפסון אתה לוקח שמאלה לתוך יפו שברמזור הראשון אחרי הפניה שמאלה , שנותן לך פניה ימינה אתה פונה ימינה. אתה ממשיך עם הכביש כל הדרך אז שאתה רואה מצד שמאל שלך את מלון שרטון ת"א , שם אתה מחפש מקום לעשות פרסה, ועושה פרסה כדי להיכנס לכיוון המלון( אין מצב להיכנס בלי לעשות פרסה כי אין פנייה ואתה עובר את זה ) שם אתה נכנס לתוך חנייה שעולה משהו כמו 15 ש"ח וחונה. משם אתה הולך לכיוון הים , עולה במדרגות לקומת הביניים , ושם בטח כבר תראה שאתה במקום הנכון. בכל מקרה אני שונא להסביר ככה , כי אם הייתי מדבר איתך היינו מוצאים דרך יותר טובה מהבית שלך . בכל מקרה אם אתה מסתבך תרים אלי טלפון: 624610-058 חיים שכבר מחכה למסיבה , ומקווה לראות את קינג.

למעלה