צריך עזרה דחוף

DORONUSH1

New member
שלום שוקו

הי שוקו בתקופת חייו של אלביס יצאו לו 50 אלבומים (החל מהאלבום הראשון שנקרא פשוט אלביס פרסלי, ועד לאלבום האחרון שנקרא "מודי בלו"). אבל מאז יצאו לחלק מהאלבומים הוצאות מחודשות, אלבומי אוסף שונים, אלבומים עם קטעי הופעות נדירות וטייקים נדירים של סטודיו. אם הכוונה לאלבומים הבאמת אוגינלים, אז התשובה היא 50. מקוה שעזרתי דורון

shonni7

New member
כל חודש יוצא אלבום חדש

מומלץ בחום להתחיל לאסוף אלבומים שיצאו מ-FTD אלבומים בהוצאה מוגבלת לאספנים בלבד ! במיוחד ההופעות מדהימות

DORONUSH1

New member
FTD

אכן סדרה מדהימה של FTD וביולי בנוסף להופעה של שנת 69 יוצאים עוד שלושה אלבומי סטודיו עם חומר נדיר. חבל שהסדרה קצת יקרה, אבל החומר מדהים

THE WALL 1981

New member
אכן כן,בתור אחד שהזמין מאמאזון

בינתיים 23 דיסקים מסידרת FTD אני יכול לקבוע בוודאות שזה הדבר הטוב ביותר שיצא בשנים האחרונות,הם נחטפים כמו לחמניות ומכסים: הופעות 1969-1977 ,חזרות,טייקים מהאולפן,שירים וטייקים מכל הסרטים,ממש דבר נפלא ובעל חשיבות עליונה לכל אוהד אלביס. אמנם אני בעל אוסף של קרוב ל-80 אלבומי בוטלג (הקלטות שנעשו ע"י אנשים מהקהל),עדיין הדיסקים מסדרת FTD עברו ניקוי סאונד והפחתת רעשים בטכנולוגיות החדישות ביותר והם נשמעים נפלא !!! מי שמוכן להתפשר על האיכות יוכל למצוא את כל החומר שיש בסדרת FTD על אלבומי בוטלג. 2 חסרונות די מעצבנים אני מוצא בסדרת FTD 1) יש מספר הופעות אשר הוקלטו ב-MONO 2) כאשר חסר שיר עקב פאשלה טכנית חברת BMG "שותלת" שיר זהה מתאריך קרוב להופעה האמיתית

DORONUSH1

New member
בוטלגים

לא כל החומר שיצא בFTD נמצא בבוטלגים, אבל חלק גדול ממנו כן. אבל יש גם בוטלגים של הופעות באיכויות טובות, שלא הוקלטו מהקהל, אלא באיכות SOUNDBORD/ האם אתה מקדיש זמן להאזנה לבוטלגים שהוקלטו מהקהל? יש ביניהם גם נחמדים. דורון

THE WALL 1981

New member
בוודאי !!!

מתוך 80 הבוטלגים שבבעלותי בערך שלושת רבעי הם הקלטות קהל,חלקם באיכות נפלאה,חלקם באיכות לא רעה וחלקם באיכות שחבל שיצאו בכלל. עדיין בתור אוהד אלביס אין לי בעייה לשמוע הקלטת קהל גם אם היא באיכות ירודה,לפעמים אפילו נחמד מאוד לשים ת'אוזניות ולקבל הרגשה כאילו שאתה נמצא בשורה 10 מהבמה ולידך איזה בחורה שמקשקשת עם ה-R האמריקאית שלה במשך ההופעה,במיוחד מגניב לשמוע את כולם צועקים בהיסטריה כשהמלך עולה לבמה.

DORONUSH1

New member
בוטלגים

נכון מאוד אחד הבוטלגים המדהימים הוא כפול מ1975 ההופעה ב-ASHVILE איכות ממש לא טובה, אבל ההופעה מדהימה. אבל יש גם המון בוטלגים באיכויות גבוהות, כמו למשל ההופעה בברנינגהאם מ-1976, פשוט חובה לכל מעריץ. דורון

shonni7

New member
המלצה לבוטלג : ההופעה בפרל הרבור

לדעתי הופעה מדהימה גם באיכות אגב

DORONUSH1

New member
הי לך

אתה נשמע אספן רציני. מהיכן אתה משיג את הבוטלגים?

THE WALL 1981

New member
דרך ארוכה...

דרך בן דוד שחי בקנדה,הוא בקשר עם מועדוני מעריצים בארצות הברית,ורוכש אותם עבורי ושולח אותם לארצנו נטולת הבוטלגים ונטולת ה-FTD

DORONUSH1

New member
CHICAGO

האם רכשת את זוג הבוטלגים ROCKIN CHICAGO? חסרים לי באוסף. ואגב...אני מאמין שבעתיג FTD יצאו לאור באופן רשמי, או לפחות חלקם דורון

DORONUSH1

New member
קשר

הי אולי נוכל ליצור קשר בהמשך, נראה לי שנוכל לעניין זה את זה, ואולי אפילו לתרום זה לזה בנושא אלביס. דורון

A m i r א

New member
איך אני יכול ל הכנס לרשימת המזמינים

של ה FTD
| סדגש| אמיר

A m i r א

New member
מצאתי עוד קישור

elvis presley FTD איך מתחילים עם כל העסק הזה
,
נראה לי בלגן רציני, כמה CDים יצאו לאוסף הזה וכמה יש לכם
מה מחיר CD אחד כזה מתוך האוסף

THE WALL 1981

New member
48

משנת 1999 עד סוף שנת 2005 אפשר לספור 48 תקליטורים מסדרת FTD מחיר כל אחד מהם הוא בסביבות 47$ ,האמת מעמסה די רצינית,באופן אישי שווה יותר להשקיע באותם תקליטורים של ההופעות,הם הרבה יותר מעניינים מטייקים באולפן. לי יש 23 תקליטורים שאת רובם הזמנתי מאמאזון.

למעלה