צריך עזרה דחוף!

H o t D o g

New member
סופר?! בטוח?!

במת? איך אתה יודע, זה נרשם לפני מלא זמן, לא? והוא/היא כן היו על סמים, אפילו אם הוא עישן דשא....

Cabaret

New member
לואיס קרול................

קצת תרבות.....

Envenom

New member
מתמטיקאי\פילוסוף\סופר..

לי זה נשמע כמו בנאדם עם פיצול אישיות
בכל מקרה.. מישהו יודע על עיבוד של הספר למחזה? אני בעיצומו של תהליך בחירת דיאלוג והתפקיד של הזחל פשוט תפור עלי לדעתי

Envenom

New member
זה בדיוק מה שאני מבקש כאן ../images/Emo3.gif

עזרה למצוא אותו. אם מישהו יודע מי עשה את העיבוד, או יותר טוב, יש לו את העיבוד, אני אשמח לשמוע

Envenom

New member
אוקי, מצאתי תסריט באנגלית..

ותירגמתי אותו לעברית.. זה יתקבל? בתור בגרות, ז'תומרת? (אני יכול להעלות לפה את התסריט המקורי באנגלית + התרגום שלי אם אתם רוצים)

Envenom

New member
הנה:

במקור זה לקוח מסרט באנגלית. לקחתי את הדיאלוג בין הזחל לעליסה ותירגמתי עד כמה שאפשר לעברית.. כמובן ששונו מילים היות שלחלק מהמילים (כמו execitically) וקטעים (כשהזחל אומר לעליסה לדקלם משהו) בשביל להתאים לעברית.. אשמח לתגובות
ד"א עדיין לא ענו לי- התרגום שלי יתקבל או שאני עדיין צריך למצוא עיבוד בעברית?

טַלי

New member
אני שמעתי ש... ../images/Emo26.gif

עליסה לקחה סמים - לא הסופר הסיפורים שקרו לה, הם החלומות שהיא חלמה בזמן שהיא הייתה מסוממת יש עליה שיר של אביב גפן, מאוד עצוב

טַלי

New member
טחחח...

במילים של השיר "עליסה" כתוב עליסה
אבל אליס\אליסה זה המקורי לא? מיילא שמיילא...

JC Superstar

New member
היי! אני שחקתי באליס!

הייתי סוס הים ב"סוס הים והנגר" אחד השומרי ראש של האדונית (אל תשאלו!) והמלך (המלצה - אל תנסו להיות גמדים! זה כואב לברכיים!) מממ.. אני יודע שיש כמה בתי ספר שקיבלו את המחזות מארה"ב ותרגמו אותם... חוץ מזה, בבימה העלו את המחזה לפני שנה (בגירסא נוראית איך שהבנתי) שיהיה בהצלחה :)

למעלה