צריך עזרה דחוף!

JC Superstar

New member
צריך עזרה דחוף!

אני צריך עצה למחזות לבגרות... היה לי את המחזה "האריה המכשפה וארון הבגדים", אבל בגלל מחלוקות בקבוצה, החלטתי לא לעשות את המחזה הזה... האם יש לכם עצה בשבילי למחזה? 2 בנים ו-6 בנות משהו אבסורדי (לא מחזה אבסורד, כי יש לי יותר מידי בנות, אולי עם יסודות אבסורדיים)... משהו קומי ("משהו רומי, משהו לכל אחד, קומדיה ועכשיו..." - לא, אני לא רוצה את "משהו מצחיק קרה...", אני כנראה מעלה את זה במקום אחר..) ושלא תהיה הצגת ילדים (זה עושה יותר מידי מחלוקות) חשבתי על משהו סאטירי אולי... (בסגנון "היי רימונה" או "קשר אייר").. לא יודע... אני דיי אבוד כבר... אתם יכולים להציע לי משהו? (ד"א, אפשר גם מיוזיקל בסגנון "קברט" או "שורת המקהלה", שאלו מחזות זמר שלא כל כך תלויים בשירים שלהם...)

JC Superstar

New member
חחח.. הזכרת לי להוסיף...

לא חנוך לוין!!!! אני אוהב אותו, אבל כבר נמאס ממנו... לא נראה לי יש מחזה שלו שלא עשו אותו בערד..

H o t D o g

New member
נראה לי שחשבת על מספיק מחזות, לא?

אמ... אולי גן ריקי? - זה לא ממש של ילדים, הדמויות הם ילדים... אפשר שמוליק של זהרה, על הפלמ"ח אמ... שכחתי את השם של המחזה.... נראה לי החתונה של אדיס, או משהו כזה, מוצלח ביותר אולי הקמצן, של מולייר?

JC Superstar

New member
מממ.. אבל יש בעיה

אני שחקתי בגן ריקי לפני 4 שנים... הקמצן זה נחמד, אולי זה יכול להיות.. ועל מה מספר "החתונה של אדיס"?

actress

New member
ואני ראיתי את גן ריקי לפני 4 שנים

היכול להיות שאתה ראשלצי?

H o t D o g

New member
עבדנו על גן ריקי בכיתה ז'...

זה היה מגניב, אני הייתי איתמר.... ונעלם לי הקול לחודש אחר כך... החתונה של אדיס, זה יחסית חדש, זה על אישה אתיופית שהיא ישראלית לכל דבר שקוראים לה הדסה (אדיס). היא חוזרת לפנימייה שהיא הייתה בה בילדותה כדי לעזור לילדים להעביר הצגה לכבוד שנות היובל נראה לי של הפנימייה. יש לאדיס סוד, היא מתחתנת עם הבן של מנהלת הפנימייה, והמנהלת לא יודעת. כל המחזה מלא בגזענות שכמובן מתנדפת בסוף (בערך...), נחמד מאוד, מרגש מאוד.

H o t D o g

New member
ענת שפוטה של איתמר

"אבל עכשיו זה מוכרחים, זה איתמר אומר..." יש לי את זה בבית...

לא בידיוק

ענת מנצלת כל ילד בגן איך שנוח לה - וזה כולל את איתמר. הכל למען האינטרסים האישיים שלה. אפשר לראות את זה במיוחד עם רחל.

H o t D o g

New member
הילדים לא שפוטים שלו.

אמרתי שענת שפוטה שלו, ואם לא, אז לא. עשיתם את כל המחזה או רק תמונה אחת?

JC Superstar

New member
שנה שעברה העלנו את חלום ליל קיץ...

מה יש של אפריים קישון? (לא מערכונים כמו "הוא והיא")

Envenom

New member
נצל"ש

עלה לי רעיון לדיאלוג לעשות לבגרות.. עליסה בארץ הפלאות. הקטע שאליסה פוגשת את הזחל המסומם. מה אתם חושבים? מישהו בכלל עשה מחזה מ"עליסה בארץ הפלאות"? (ולא המחזמר שעשו לפני שנתיים עם חני נחמיאס, בבקשה..)

Envenom

New member
לא ../images/Emo12.gif

אבל זה בהחלט מסביר הרבה דברים

למעלה