צריך עזרה דחוף

ין דהן

New member
צריך עזרה דחוף

אולי אתם יודעים איפה אפשר ללמוד תיירות מלונאות הדרכה אין לי פשוט משהו שאני יכול להתיעץ איתו או אדם שיודע אודה לכם מאוד אם תענו לי

r i n a t 21

New member
שלוחה של בן גוריון.

לפי מה שאני יודעת החל מהשנה הקרובה ,אוניברסיטת בן גוריון פותחת שלוחה מטעמה באילת, אשר מתמקדת במקצועות שציינת. בכל מקרה, ישנם מספר אתרים המכילים בתוכם המון מידע בכל הקשור ללימודים-בטוח שתמצא בהם את מה שאתה מחפש. הוספתי מספר קישורים. בהצלחה.

מלונאות ותיירות

ניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות. הלימודים בפקולטה לחקלאות ברחובות. ההרשמה באוניברסיטה העברית, בירושלים. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/9489190 ת.ד. 12 76100 אונ' עברית, פקולטה לחקלאות, רחובות.ההרשמה בי"ם 02/5882882 פרטי מסלול תשס"ה מגמת ניהול תיירות (כולל מלונאות). מיועד למסיימי B.A במינהל עסקים במרכז הבינתחומי + שנה רביעית לימודי ניהול תיירות בחו"ל. פרטים במוסד. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי או מצרף 09/9527272 ת.ד.167 רח' נתן אלתרמן 46150 מרכז בינתחומי הרצליה מידע נוסף במוסד תשס"ה ניהול מלונאות ותיירות. התעודה מטעם אונ' בן גוריון. כל הלימודים בקמפוס אונ' בן גוריון באילת. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/6304547 רח' המלחה פינת רח' התמרים 88000 אונ' בן גוריון הקמפוס באילת, אקדמי פרטי מסלול תשס"ה ניהול מלונאות ותיירות תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, בי"ס לניהול, באר שבע

למעלה