צריך עזרה דחוף

צריך עזרה דחוף

מי שר את "פוסומוליפי " שמשמיעים עכשיו הרבה הכוונה לשיר הקיצבי לא השקט תודה לכל מי שיכול לעזור

notis12

New member
פוסומו ליפי

את השיר מבצע במקור זמר יווני בשם : סוטיס וולניס (sotis volanis) מקווה שלזה הייתה כוונתך ?

yannhs

New member
לסוטיס וולניס

יש כמדומני עוד שיר בשם זה שזכה לביצוע בעברית של בועז טביב ותמיר גל בדואט (זכה זו מילה חזקה במקרה הזה)אני מקווה שהתכוונת לזה

F a d i

New member
"דחוף"?! הגזמת....!

השיר נקרא TO KORITSAKI MOU והזמר נקרא VALANDIS (או VALANTIS)

arik87

New member
הוא לא מתכוון לזה אני חושב..כנס...

נראה לי שהוא מתכוון להאוס בכלל, שמשמיעים הרבה במסיבות הרוב זה מנגינה (קצב של האוס) ולפעמים אומרים שם פוסמוליפי ואומרים שם גם מילים בשפות אחרות נראה לי... קיצר אם זה זה תגיד לי ואני ינסה לברר עוד פרטים כי בינתיים זה מה שאני יודע!

12אניהיא

New member
yannhs יש לך טעות

יש שני זמרים אחד ניקרא וולניס והשני ניקרא ולנדיס או BALANDIS ליתר דיוק. השני נחשב זמר מעולה ואין מקום להשוות אותו עם וולניס, אני מציעה לך לחפש את הדיסק האחרון שלו ומבטיחה לך שממש לא תתאכזב. יש בו מעט מיאניס פאריוס מעט מאנטיפס מעט מטרזיס ונסה לתאר מה יוצא מהכל יחד.

yannhs

New member
אל תביני מדבריי

שאיני מכיר את וואלאנדיס, אבל להשוות אותו לפאריוס? ולט ר ז י ס??? אל נא תיסחפי יקירתי אני בכל אופן פחות אוהב את הסגנונות החדשים, וכל אחד וטעמו כמובן. בודדים הם הזמרים החדשים(7,8 השנים האחרונות)שהצלחתי לאהוב, אבל מעניין שאת וולאניס כולם פשוט לא סובלים.

12אניהיא

New member
תנסה את הדיסק האחרון שיצא בחודש

האחרון לא תתאכזב... אני הופתעתי ולטובה.

למעלה