צריך עזרה דחוף...

nissim175

New member
צריך עזרה דחוף...

מחר יש לי פעולה ואני צאיך לדעת מה השבט הראשון שקם בארץ מאיפה הוא ומה המצב שלו היום ? ושאלוהים יברך את העונה! תודה.

המחסנאי

New member
סיירים בכרמל בחיפה

כיום הוא אחד השבטים הגדולים בארץ, אם לא הכי גדול (כ4000 חניכים)

אני חושב שאתה טועה .....

זה משוטטי בכרמל (הנהגת חיפה) ועכשיו הם ממש ממש דאכו ! מספר החניכים שם ירד באופן משמעותי !!! אני לא יודע את המספר המדויק ... השבט הכי גדול הוא שבט הנשיא - ת"א

מה אתם בס'דר?

כרמל זה השבט הכי גדול בהנהגת חיפה ואין לו יותר משש מאות חניכים ומשוטטים בכרמל בכלל לא גדולים וכמדוני השבט הכי גדול הוא אביב הנהגת ת"א

המחסנאי

New member
אוקיי אז טעיתי...

מה שאמרתי על השבט הזה היה נכון ללפני שנתיים או שלוש..

זה באמת משוטטי בכרמל

מהנהגת חיפה, שקם ליפני 88 שנה, אבל אל תיתפסו אותי בשנה... פעם זה היה אחד השבטים הענקיים, אבל בשנים האחרונות הוא ממש ממש ממש הידרדר, היו שם מלא באלגנים, לא זוכרת בדיוק על מה ולמה, ועכשיו השבט לא משהו... חבל...
נועה.

משוטטי בכרמל-הסיפור האמיתי

כן, זה נכון שבט משוטטי בכרמל הוא הראשון בארץ שהוקם ע"י אגודת המשוטטים ואני ממש שמחה שאתם יודעים את זה, השבט הוקדם לפני 78 שנה )עוד שנתיים לשמונים) כן, פעם השבט היה השבט הגדול ביותר אבל זה בגלל שלא היו בכלל שבטים אחרים, השבט הזה הקים את שבט כרמל שהוא הכי גדול בהנהגת חיפה וכם הדרדנו, בגלל שיש המון שבטים חדשים והמיקום שלנו הוא הכי גרוע בחיפה-הדר למי ששואל (מי שגר בחיפה יודע) המון עולים חדשים שאין להם כסף לשלם, אתם שואלים מה מצב השבט? כרגע שכב"ג+ חניכים=180 אנשים ותגידו לי שזה לא רע! נראה אתכם מחזיקים כמעט 80 שנה ולא דואכים-קורה, אבל אנחנו מרימים את השבט הזה ועושים כל מה שאנחנו יכולים, ואין לכם מושג כמה בוגרים יש לנו בטקסים (יותר מחניכים אבל מה זה משנה :) ) אנחנו אוהבים את השבט הזה ותמיד נאהב! ואף אחד לא יסגור אותו והיינו מבקשים מאוד עזרה, יש לנו גם אתר, אנחנו בחובות וחייבים המון כסף אז מי שרוצה פרטים שיפנה להנהגה שלנו תמיד נשמח לקבל קצת עזרה

איזה עצוב

ששבט חבר חניכים! זה אמנם טוב שפותחים עוד שבטים כי ככה אנשים יותר יכולים להגיע אליו אבל זה דופק את השבטים האחרים.... בקשר לשאלתך, עשיתי עבודה על התנועה ומשוטטי כרמל הוא אכן השבט הראשון בארץ!

למעלה