צריך עזרה דחוף

רמוןן

New member
צריך עזרה דחוף

שלום התגייסתי לקרבי והוציאו אותי בעקבות פרופיל אני בעל נתונים טובים והקצין מיון אמר לי או נהג משאית או חימוש לקחתי חימוש לא ידעתי מה זה.. עברתי קורס בטנקים והגעתי לסדיר.. התנאים בסדיר קשים מאוד משחררים אותי ומתקשרים אלי לחזור מקללים אותי בפנים זה לא נתפס!! הבעיה היא שאין עם מי לדבר שם אין אוזן קשבת אני חושב שהפתרון הוא פשוט לפגוע בעצמי ולצאת מהצבא.. יש לי נתונים לקצונה אבל אני לא יכול לעבור עוד יום אחד אני כבר לא אני לא ישן טוב וללא מצב רוח לכלום.. אני מקווה שהפגיעה בעצמי לא לא תהייה בלתי ניתנת לריפוי נקווה שאיני עושה טעות אין בי עוד כוחות

שלום לך

קודם כל, בוא נירגע וננשום עמוק.

אתה דבר ראשון צריך לזכור דבר קטן- צבא זה "רק" 3 שנים והפגיעה בעצמך יכולה להיות לכל החיים ואף חלילה מעבר לזה.
שום דבר בצבא בפרט לא צריך לגרום לך להגיע למצב כזה של פגיעה בעצמך, זה פשוט לא שווה את זה.

עכשיו, ננסה להציע קצת פתרונות.
ביקשת לדבר עם קב"ן? ביקשת לדבר עם המפקדים שלך על העניין ואולי אפילו לעבור לדרגות בכירות יותר? אתה משרת בגדוד/ בסיס סגור/ סדנה בבסיס פתוח?

אל תהיה טיפש

אם אתה באמת מתכנן לפגוע בעצמך וזה לא איזה דקלום לקב"ן שהכנת בהשראת העצות של החבר'ה מ"פרופיל חדש", אז זה בערך הרעיון הכי מטומטם שאפשר לחשוב עליו.
גם תהיה בתפקיד גרוע לא פחות אחרי זה, גם יהיה לך נזק גופני, וגם תדפוק לעצמך טוב-טוב כמה דברים באזרחות על הרקע הזה.

כן, הצבא לא כיף. יש יחס גרוע ועבודה שלא נגמרת, ומפקדים שלפעמים הם ממש גרועים. ואי אפשר להתפטר. אבל בסוף משתחררים.

למעלה