צריך עזרה דחוף!!!

asdfgh

New member
צריך עזרה דחוף!!!

הסיפור הוא כזה: אני והחברה שלי חוגגים בקרוב חצי שנה של חברות, ומה שאני צריך ממכם, זה שתתנו לי כמה שיותר שירי אהבה שקטים שמתאימים לישיבה על חוף הים בשקיעה עם טונות של גלידה ויין... חשוב לי גם שהשירים יהיו מוכרים, אבל אין לי שום העדפה לתקופות, או לסגנונות... כל שיר אהבה שקט ויפה שאתם מכירים יכנס בשמחה!!!

@יעל@

New member
נו תעזרו לו זה יכול לעזור למה שאני

הולכת לשים במאמרים של הפורום.... והשירים שלי: lady in red against all odds אוף ברחו לי כל הרעיונות מהראש.....

pompii

New member
יש גם את

unbreak my heart nothing gonna change my love for you i´ll take the tears i´ll never gonna dance again זה מה שמצאתי בינתיים....

Johnny the Doe

New member
רק רציתי לתקן

ב-I´m never gonna dance againt התכוונת ל-Careless Whisper של ג´ורג´ מייקל.

מה שעולה לי בראש...

all you need is love love is in the air def leppard- love bites (שיר מעולה ולא מספיק מוכר) aerosmith- I don´t wanna miss a thing reamon- supergirl sonata arctica- letter to dana

Useful Idiot

New member
מצאתי אחד, בינתים

it must be love של מאדנס!! נפלתם על השכל? שמעתם את המילים? מממ.. בעצם, אז גם no milk today של הרמנ´ס הרמיט. מילים עצובות כאלה על אהובה שהלכה.. טוב, אני כבר אתחיל לחפש ברצינות {הידעתם שלאבא שלי יש תיקיה במחשב שנקראת "שירי אהבה"?} הנה אחד מושלם - sting - fortress around your heart באמת שיר מהמם, לדעתי. איפה הילד - לבן בחלום שחור ארקדי דוכין - היא לא דומה דני סנדרסון ומזי כהן - זה הכל בשבילך (נו.. דון קישוט..) מממ... רוצים משהו ביזארי, לסיום? poison של אליס קופר. חחחחחחחח....
אלה מה שמצאתי בתיקיה של אבא (חוץ מאליס קופר..) ויש שם עוד כמה. אני לא מכירה אותם אז לא כתבתי. בעצם, אני אקח הימור בטוח - lalena של דיפ פרפל (איך אני שונאאאת שאומרים סגול עמוק) הנה עוד כמה - layla של אריק קלפטון, save tonight ו-falling של eagle eye cherry (שהוא בכלל נורא חמוד) אוקיי, אני רשמית מרביצה לעצמי. שכחתי את head over feet של אלאניס מוריסט. צק צק צק. אני חושבת שאני אסיים פה, כי יש עוד כמה דברים לעשות, אבל אני עוד אחשוב על שירים. יאמי. np - anouk - the dark

מממ.....

שקטים, רומנטיים ומוכרים? נשקי אותי-סיוון שביט בשבילך- חווה אלברשטיין הוא והיא-ערן צור woman - ג´ון לנון angle-ג´ימי הנדריקס close to you - הקרפנטרס (קיטש אולטימטיבי
) קוקון- ביורק (אני מכירה עוד הרבה יפיפיים שלה-אני לא יודעת אם זה הסגנון שאתה מחפש...אם תרצה אני אשמח לרשום
) היי ג´וד- ביטלס אני לא זוכרת עוד כרגע, (גם פעם אחרונה רשמתי כמה) וכמה כאן כבר לקחו לי את המעט שאני מכירה וגם רשמתי רק שירים שקטים..
)

asdfgh

New member
תודה רבה לכולכם, תמשיכו לכתוב בבקשה

אבל נראה לי שאתם צריכים כיוון... אני מדבר על שירים בסגנון של she של אלויס קוסטלו.... או דברים כאלה שמדברים ישירות על אהבה... הם שקטים ומלטפים... והפכו ממש לקלאסיקות... תדמיינו את עצמכם יושבים על שפת הים עם האדם שאתם הכי אוהבים בעולם (לא אמא), ומקשיבים למוסיקה...

Johnny the Doe

New member
הנה כמה שאני חושב שלא אמרו:

Chris Isaac - Wicked Game Ben E. King - Stay By Me Phil Collins - In The Air Tonight Phil Collins - In Too Deep Phil Collins - One More Night זה מתאים, לא?

Julia L

New member
your song../images/Emo70.gif

כלומר, זה הדבר הראשון שעולה בראש. הביצוע המקורי של אלטון ג´ון כמובן, שום דבר אחר.

אילתושי

New member
אני גאה שאני יכולה לענות

זה לא שיר מוכר, וגם לא ישירות על אהבה, אבל בכל זאת, זה שקט ומלטף... אז: how i miss you - foo fighters אין מלודיה מדהימה במיוחד, אני מקווה שבכל זאת עזרתי. :)))) <------(זה מבטא את שמחתי שאני מצאתי משהו לכתוב לך!)

אילתושי

New member
סייג קטן

לא זכרתי שבאמצע השיר נהיה רועש. ורק עכשיו אני שומעת. אז אפשר לשמוע עד החצי...

rain6

New member
בצהרי היום הכל צבוע באדום

קחי: elvis costello- i want you divine comedy- perfect love song r.e.m- be mine prince- purple rain sonic youth- sugar kane mercury rev- goddess on a hiway marvin gaye- let´s get it on pearl jam- black זהו לבנתיים.

rain6

New member
לא לא לא

תאמיני לי שעם מה שעברתי בחיפושיי אחרי סטריינג´ קורנסיס אני יודעת להבדיל. סטריינג´ קורנסיס הוא שיר מהמם, בי מיין מהמם גם כן, ובאופן מפתיע (ומעצבן, במידה ואת מחפשת שיר שכל מה שאת יודעת עליו הוא שמופיעות בו המילים בי מיין, מורידה בי מיין ומגלה שזה לא השיר הנכון) הם שני שירים שונים. פוף.

למעלה