צריך עזרה דחוף

assi899

New member
צריך עזרה דחוף

אני לא מסוגל להתמודד עם הפחדים והחרדות שיש לי , אני לא מסוגל להתמודד עם דברים שדורשים הרבה סבלנות (כמו רישיון), אן לי דעה משלי , אני כל הזמן מתחבא אל הכלים כאשר אני מרגיש רע , אני נלחץ מדברים שטותיים , אני נזכר בדברים שעשיתי בעבר ומתחרט עליהם ונכנס לדיכאון מהם, והכי גרוע זה הדמיונות המפותחים שלי שבהם אני כביכול נסחף אל תוך מציאות שהיתי רוצה להיות בה או בקיצור אני ממש לוקח את החיים כקושי רב . אני יכול לתאר את החיים שלי כך שמתי שאני מרגיש רע אז זה הכי רע בעולם ומתי שאני מרגיש שהדברים מסתדרים ואין דאגות אז אני מרגיש הכי הכי כיף בעולם. מה אתם הייתם עושים במצבי ????האם זה קשור בעובדה שאני מזל דגים (אני חושב שכן).

FOR THE LD

New member
זה לא קשור למזל דגים. אחרת איך אפשר

להסביר את העובדה, שמאוד הזדהתי עם מה שכתבת, ואמרתי לעצמי - זו אני בנקודת זמן מסויימת בחיי, ובחלק ממה שכתבת גם בנקודה זמן זו בחיי - ואני כלל לא בת מזל דגים. אני בטוחה שגם בעלי מזלות אחרים, שיקראו מה שכתבת יחושו חיבור מסויים, אם לא חיבור משמעותי למה שכתבת. כולנו בסירה אחת. אתה לא לבד, ובכלל אסור להיות לבד בעסק הזה - אם צריך טיפול כזה או אחר פונים לאן שצריך ומתחילים בתהליך. מאוד קשה להתמודד לבד. מאוד קשה. ודרך אגב, דימיון מפותח זהו דבר חיובי, ויכול להוות אמצעי טוב לתחילת יצירת השינוי. אני כדוגמא סובלת בעיקר מחרדת זיהום ומאגרנות כפייתית - אלו המוקדים - לצד מרכיבים שוליים יותר באוסידי שלי. בתהליך ההתמודדות שלי עם האגרנות אני נעזרת רבות בדימיון, ובכל פעם מדמיינת איך אני רוצה שיראה מקום מסויים בתוך ביתי לאחר פינוי מאסיבי של אובייקטים שונים מתוכו והשלכת לפח או מסירתם, וזה עוזר צורה שלא תיאמן. אמנם לא כאמצעי בלבדי, אבל תרומת השימוש בתמונת דימיונית של איך אני רוצה לראות את הבית הזה - התמונה הזאת קורמת עור וגידים. אני מחייכת כשאני כותבת על כך. אני מאושרת שהתחלתי בתהליך אל-חזור. אין יותר עצירות בתהליך הפינוי. הבוקר, כדוגמא, המטבח שימח אותי. שאלתי את עצמי - האם זהו המטבח שלי? ואז עניתי לעצמי - כן זה מאוד דומה למטבח שדמיינת שיהיה שלך - מינוס 20,000 אובייקטים שתפסו מקום, ומנעו את השימוש בו. כמה כיף. אז בשורה התחתונה, אל תתייאש. אמנם ההתמודדות אף פעם לא מסתיימת, אבל כשהשינוי החיובי מתחיל להתרחש, זה משמש גורם מוטיבציוני משמעותי, ונותן כוחות שלא ידענו שקיימים אצלנו. שיהיה לך רק טוב!

assi899

New member
בקשר למזל..

התכוונתי שמזלות דגים נוטים הרבה לדיכאונות ולהיות לבד וכו' אז חשבת שזה קשור לזה ..

אבי 122

New member
מזל

לפני הרבה שנים... למדתי אסטרולוגיה באופן מסודר. אחד הדברים שמייחסים לבני מזל דגים זה שאיפה לאידיאליזים- באופן קיצוני מאוד. כל מי שמכיר את מדינתנו יודע שלעיתים קרובות דברים אינם מתנהלים באופן אידיאלי, יתכן ששאיפתך למצב אידיאלי גורמת לך מפחי נפש- שמביאים אותך לתחושת דיכאון. מה דעתך ?

למעלה