צריך עזרה דחוף!

PriestRules

New member
צריך עזרה דחוף!

מה קורה כולם?? טוב אז ככה... אני לא יודע איך לעלות לסקילים של פריסט מישהו יכול להביא לי בליד טוב? ואיפה להיתאמן מלבל 90~120? בשביל לעלות לבלים מהר! וכמה עולה בערך 6 Int 10 matt עגילים? תודה לכל העוזרים ולילה טוב ^^

Elizab3th

New member
תשובות...

אני יכולה לענות לך עפ"י הבילד שלי, הסקילים שלי נראים כך: נקודה אחת שמתי על SR כשהפכתי לפריסט ברמה 71 שמתי 3 נקודות בדיספל כדי שאוכל להתחיל לעבוד על הHS ברמה 72 נקודה אחת על MYSTIC DOOR ושתי נקודות על HS מכאן ועד לרמה 82 (הנוכחית) עבדתי רק על ה-HS, כאשר ברמה 82 כבר שמתי רק נקודה אחת (כי סיימתי למעשה למקסס את הסקיל הזה) על HS ושתי נקודות על ER (חובה!) מכאן רמה 82 ואילך אעבוד על הER, אחרי שאמקסס אותו אעבוד לסירוגן עם הדרקון ודום ואוסיף קצת גם לדלת, אני לא אמקסס את הדלת, אשים עליה אולי 6 נקודות, לא יותר. לגבי עגילים, קשה לי לענות, ממליצה לבדוק באתר באסילמרקט.

ומה עם SR?

מה עדיף? SR או זימון דרקון? וקראתי במדריך שהDOOM ממש לא שווה. כי הוא לא הופך את המפלצות לסניילים ב-100%. אני די מתלבטת אם בכלל להעלות את הסקיל הזה (אולי לשים בו רק נקודה) ולמקסס במקום את הדלת.

Elizab3th

New member
אני לא אמקסס את הדום בכלל, אשים עליו ממש

נקודות ספורות, אני עדיין עובדת על הסקילים ומתייעצת המון עם בישופים, הSR אצלי עדיין על נקודה אחת, יכול להיות שאוסיף לו עוד בהמשך, אמשיך לעדכן כמובן.

גם אני ממש לא מתכוונת למקסס דום

מה פתאום?? אני אישם עליו נקודה אחת-רק בשביל הקטע והייחודיות. אני מעדיפה למקסס או לשים גם יחסית הרבה נקודות בדלת. שווה הרבה יותר לטעמי. מה שקשה לי להחליט זה מה למקסס אחרי ה-HS ואחרי הER שיבוא בהכרח אחריו. דיספל? SR? דרקון?

Elizab3th

New member
אני אשאל היום חברה טובה שלי, היא עוד 6 רמות

בישופ, והיא חזקה בצורה בלתי רגילה, היא בנתה בילד מאד יחודי ואני עובדת עפ"י הבילד שלה, גם אני לא בעד מקסוס הדום, זה מה שנקרא SHOW OFF.

אני אשמח אם תעלי לכאן את הבילד

אני כל הזמן מתלבטת מה כדאי.... למרות שעד רמה 88-89 אין בכלל מה לדבר על מיקסוס משהו אחר מלבד HS ו-ER.

אגב, התמול הסתכלתי קצת בסירטונים של יוטיוב

של פריסטים וראיתי איך הם מתאמנים עם ה-SR ממוקסס. וואוו.. זה כ"כ חזק.. ואפשר להתאמן חופשי במלא מקומות לבד. די מבאס הצורך כך הזמן לחפש פארטי במקומות שווים של EXP ודרופים. למשל במיקסוס של SR אפשר להתאמן חופשי בספיידרס (בתנאי שיש ER מלא כמובן). זה כ"כ מפתה.. אבל... מפתה גם לעשות Z-RUN ולשם חייבים דיספל מלא
האמת היא שהדרקון הכי פחות מושך אותי. וברוב המדריכים ממליצים למקסס אותו ממש לקראת הסוף, כלומר כסקיל אחרון.

deisy

New member
לגבי העגילים

אני קניתי ב 15M ... בדיוק עם סטטים כאלה. כבר ראיתי יקרים יותר.. תנסי לראות בבאסיל, לפעמים מוצאים שם דברים טובים...

למעלה