צריך עזרה דחוף דחוף

itaiham

New member
צריך עזרה דחוף דחוף

יש לי קטנוע דינק 200 ויש לי נזילה במנוע מתחת לקרבורטור (כנראה) פירקתי את הפלסטיקים ואני רואה את הנזילה בין החיבורים של הבלוק מנוע אני רואה שיש בינהם חתיכת קרטון מפריד והוא קרוע האם אני יכול לפרק את החלקים ולהחליף את קרטון יש לי רק במכונאות תודה רבה

rossi46

New member
לפי דעתי החתיכת קרטון זה האטם של המנוע..

לא הבנתי מההודעה שלך אם יש לך או אין לך רקע במכונאות ואם כן מה זה אומר רקע? עד כמה הוא מעמיק? פתיחת המנוע וסגירתו מחדש לא אמורה להיות פרוייקט קשה מאד איך השאלה אם יש לך את כלי העבודה הנדרשים? כמו מוט מומנט(אם אני לא טועה קוראים לזה כך) לסגירת הברגים וכמובן אתה צריך לקנות את האטם המתאים, הייתי ממליץ לך לעשות את זה במוסך, ואם אתה כבר פותח את הראש מנוע להחליף את האטם ומפרק את הכל תיתן למכונאי להביט בפנים, לבדוק את מצב המנוע מבפנים. Rossi

itaiham

New member
זה האטם כמעט בטוח

יש לי רקע ברכב פירוק משאבות דיזל וכו אני אנסה לצלם מחר על הבוקר. זה כמעט בטוח האטם כי רואים שהוא קרוע ומשם יש נזילה וגם רואים אותה. רק שאני לא בטוח אם כשאני אפרק יהיו חלקים שיהיה לי בעיה להחזיר ואז יצא שכרי בהפסדי אז אם יש משהו שפירק ויכול לעזור אני אשמח מאד וכל תגובה תתקבל בברכה תודה רבה ולילה טוב

itaiham

New member
על הדרך אני צריך לעשות טיפול קטן מה צריך

אם כבר פרקתי מה צריך להחליף כשעושים טיפול קטן הקטנוע דינק 200 תודה

rossi46

New member
אני מאד מקווה שיש לך ידע בתחום שלא תעשה נזק..

בכל מקרה בהצלחה, בטיפול קטן מחליפים מה שזול יחסית ובודקים את השאר כלומר תחליף שמן מנוע (אני חושב שגם שמן גיר), תחליף פלג. תנפה פילטר אוויר,תחליף פילטר שמן ותבדוק את השאר.... תחפש ברשת את הספר רכב של הדינק 200, לא כזה קשה למצוא הוא די נפוץ, או שאולי תיצור קשר עם עופר אבניר ותבקש מהם, יש שם פירוט של כל הטיפולים, או לחילופין תקפוץ למוסך שלך ותברר איתם. בהצלחה Rossi

אסף12351

New member
לא ממליץ

תראה לא שחלילה אני מזלזל בךאבל קח בחשבון שמדובר כאן במנוע 4 פעימות ולא 2 פעימות מה שמוסיף לנו לענייך גם שסתומים ואתה צריך לדעת לעשות כוון שסתומים וזה מצריך שיהיו לך פילרים והמידות לכוון השסתומים. מעבר לזה אתה צריך לתפוס את שרשרת הטיימינג על מצב (טיימינג) בזמן הפירוק . אני לא ימשיך לפרט כי נסיים מחר. אבל אני ממליץ לך שני אפשרויות . האחת היא לנקות טוב טוב משמן וללכת לחנות לקנות סיליקון RTV למנועים שעמיד בטמפרטורה גבוהה. ואחרי שניקית את כל השמן טוב טוב טוב תשים שם שכבה יפה של RTV ותישכח את הבעיה. והאפשרות השניה היא ללכת למוסך שיעשה את העבודה וניגמר הסיפור. אם תחליט בכל מקרה לעשות את העבודה תיצור איתי קשר ב 0547800759 ואני יעזור לך שיהייה ערב טוב הכוונה במיספר הטלפון שלי היא שאני אסביר לך מה שתיצתרך.

בועז בר

New member
../images/Emo45.gif אם נזילת השמן זו הבעיה היחידה,

והמנוע פועל היטב, סיליקון אטמים (האדום) יפתור את הבעיה.

itaiham

New member
חכול להיות שאני אפרק

רק בגלל הסקרונת והרצון לפתור את הבעיה בעצמי ואני לא מאמין בכל הסיליקונים למרות שהם טובים והוכיחו את עצמם כי זה רק טיפול שטחי ולא שורשי

For Martha

New member
אל תהייה גאון הדור,

סיליקון יעזור ויפתור כל נזילה בעייתית, תעשה את העבודה כמו שצריך והיא תיפתר. רק תדאג לבדוק מידי פעם את המצב שם.. במידה והנזילה גדולה ומשמעותית שסיליקון לא סותם קח בחשבון שתצטרך לפתוח מנוע לאטום ולסגור, קאפיש? אל תקפוץ מעל הפופיק, אם אתה לא יודע מה אתה עושה פשוט אל תעשה.

guardmen

New member
גם אתה אל תהיה גאון.

ואנה במטוטה ממך על תתלהם. סיליקון לא יפתור כל נזילה ועל תבלבל את המוח. מה שאתה מציע לבחור זה פיתרון זמני לבעיה קבועה. אם הוא היה יכול להחדיר את הסיליקון בין הדפנות, יתכן וזה היה פותר את הבעיה. מכיוון שכרגע הוא אמור למרוח את הסיליקון בצורה שיטחית ולא בין הדפנות, אני מסופק אם זה יחזיק מעמד. אני מסכים עם הבחור, ברגע שיש נזילה צריך לסדר אותה כפי שצריך. כל דבר אחר יכול לעזור לפרק זמן מסויים ולא יותר.

guardmen

New member
לא צריך להיסחף.

כן תמשיך עוד...עוד...עוד

itaiham

New member
התחלתי בפירוק ומחר נמשיך ותודה רבה לאסף

לבנתיים פירקתי הכל הגעתי עד לאטם והוא היה קרוע ממש שום סיליקון לא היה עוזר אלא אם הייתי עוטף את המנוע. אני רוצה לציין שללא עזרתו של אסף נדנדתי כמה פעמים בטלפון לא הייתי מצליח כך שכל הקרדיט מגיע לו, תודה רבה. מחר אני אקנה את החלקים וארכיב אותם. אני חושב שעם הדרכה נכונה וכלים אין בכלל בעיה לתקן כל עוד יש אנשים טובים ויש כאלה עדיין

למעלה