צריך עזרה דחוף ב - C#

pakmen

New member
צריך עזרה דחוף ב - C#

האם יש מישהו מבין חברי הפורום שמתכנת ב - #C וכן כותב אפליקציות תקשורת (לדוגמה CHAT) - יש לי בעיה ואני לא מליח לפתור אותה כבר כמה ימים. צריך עזרה דחוף.

DCoder

New member
לא אני

אך עקב הדמיון הרב ( והלא מפתיע ) לJava, אולי אוכל לעזור לך. מה בדיוק הבעיה? גם אם לא אוכל לעזור לך, תמיד עדיף לציין את הבעיה מאשר לאמר שיש לך אחת

pakmen

New member
OK הנה הבעיה

נניח שיש לי שרת TCP שמאזין ומאותחל בצורה הבאה : this.serverListener = new TcpListener(8100); this.serverListener.Start(); ****this.clientSocket = this.serverListener.AcceptSocket();**** במידה וכעת שהשרת מאזין ועדיין אף אחד לא התחבר ואני רוצה לעצור את השרת כיצד לעשות זאת בכל דרך שלא ניסיתי התקבלה שגיאה יש לך רעיון

DCoder

New member
בלי להכנס לסינטקס אותו אני לא מכיר

אני יכול רק להמליץ לך לשים את קטע הקוד שמוציא Exception בתוך בלוק של try וכאשר תתפוס את הException, תוכל לקבוע האם באמת מדובר בבעיה או לא. לפי תיעוד של מיקרוסופט, ישנה מתודה בשם Stop של TcpListener. אני מניח שתצטרך להשתמש בה בין היתר.

pakmen

New member
OK הנה הבעיה

נניח שיש לי שרת TCP שמאזין ומאותחל בצורה הבאה : this.serverListener = new TcpListener(8100) ; x this.serverListener.Start(); x ****this.clientSocket = this.serverListener.AcceptSocket();**** x במידה וכעת שהשרת מאזין בשורה עם הכוכביות ומחכה ש TCPCLIENT יתחבר אילו ועדיין אף אחד לא התחבר ואני רוצה לעצור את השרת כיצד לעשות זאת בכל דרך שלא ניסיתי התקבלה שגיאה יש לך רעיון הפכתי את הכתב שיהיה נוח לקרוא (אל תתיחס לאיקסים)

למעלה