צריך עזרה דחוףףףף!!!!!!!

ofirshai

New member
צריך עזרה דחוףףףף!!!!!!!

קרוב משפחה שלי מתחתן עוד חצי שנה, והוא יודע שאני מטורף על אלאניס, וגם הוא אוהב אותה ,אז הוא שאל אותי אם אני מכיר שיר של אלאניס שיכול להתאים לחופה. בקיצור אמרתי לו שאני אחשוב, וחשבתי להגיד לו אולי את Thank U או את Head Over Feet. אני לא בטוח מה מהם להציע לו, לכן אני מבקש את עזרתכם. תגידו לי בבקשה מה עדיף יותר, ואם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה (עדיף שיר שיצא כסינגל, שאז אחרי שישמעו אותו בגלגל"צ או לא יודע איפה יגידו "הנה השיר שלנו!!!!!)

Rוית

New member
המממ, לא חושבת שיש לה "שיר חופה"

אבל מבחינת ליריקה Head Over Feet מאוד יתאים.. מבחינת קצב אולי למסיבה שאחרי So pure יכול להתאים...

Jagged chaos

New member
ככה-

לדעתי השיר להכנס איתו לחופה הכי בנזונה זה בכלל Gary Moore - Parisienne Walkways, תשמע אותו, זה פשוט קולע. של אלאניס לא הייתי ממליץ, אבל בתאוריה- So pure (ectasy remix) זה רמיקס רשמי לשיר שהופיע בסינגל של so pure, אם לא תמצא (וסביר להניח שלא תמצא
), אני אשלח לך אותו. זה הכי מתאים לדעתי ממנה. Ironic, כי זה יילך ככה===>> הבית הראשון והשקט זה יהיה הקטע השקט באולם וכולם מחכים לכלא ולחתן שמאחרים. בפזמון הם נכנסים וכולם "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
" וזה גם בנזונה האירוניה שם עם ה-rain on your wedding day Thank U

AlanisJunkie

New member
וואלה, שאלה מגניבה:)

כזו עוד לא היתה פה. לאלאניס אין שיר חתונה, לפי מה שאני יודע. אני מנסה לחשוב וזה לא מתחבר, שום דבר...:) הכי קרוב שאפשר זה "האד אובר פיט", אבל נראה לי שגם Peinces familiar יכול איכשהו להתאים, כי התחלת השיר בונה קצב מסויים שמתאים לכניסה דרמטית שכזו...

O r a c l e

New member
אממ...

הצעה שלי- עזוב את אלאניס בחופה... אין לאלאניס שיר שמתאים לחופה, ואני בספק שכל האורחים יתחילו להקשיב למילים ואולי יום אח"כ להיכנס הנה לקרוא את הפירושים של אמיל ורוית. לך על משהו אחר ותשמרו את אלאניס לאפטר פרטי.

ofirshai

New member
תודה רבה לכולכם!!!!!!!!

תודה רבה לכל מי שהציע ועזר. בסוף הצעתי להם את HOF ואת ironic (בית ראשון+פזמון) אבל הם כבר בחרו באיזה שיר של שלמה ארצי. בכל זאת, תודה רבה לכולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rוית

New member
../images/Emo6.gif איך אלאניס הפסידה לשלמה..

אבל תכלס אני מסכימה עם ליאור, בהנחה שאנשים בחתונה לא ממש מקשיבים למילים ולתיאום שלהם לאירוע, אלאניס לא כזו מתאימה.. למרות שאין ספק שבחתונה שלי, כשתהייה מוזיקה לריקודים, אלאניס תהייה!

למעלה