צריך עזרה בkikcflip אני לא מצליח לנחות על הסקייט
T Ten Foot Pole New member 31/3/02 #4 סקייטר 2000 פפפפפפשששששששוווווווטטטטטטטט תתתתתתתתאאאאממממןןןן אי אפשר להסביר במילים פשוט עם הזמן זה יבוא אלא אם אתה אוטיסט אז לא
סקייטר 2000 פפפפפפשששששששוווווווטטטטטטטט תתתתתתתתאאאאממממןןןן אי אפשר להסביר במילים פשוט עם הזמן זה יבוא אלא אם אתה אוטיסט אז לא
פ פיצוץ New member 31/3/02 #5 סוף סוף אחד שחושב נכון ten foot pole אמרת נכון להתאמןןן צאו לרחובות וסעו..
T the mutt New member 31/3/02 #7 אין קסמים../images/Emo50.gif תשמע אני יודע שזה ממש היה מתאים לכולם שאם היו מסבירים להם בכתב אז הם היו הופכים לך לתותחים....אבל למזלנו הרע זה לא ככה...ואתה צריך ללמוד לבד. אבל חשוב להתאמן!!!!והרבה!!! לכל אחד יש את הדברים הקטנים שעוזרים...ככה שאין אפשרות להסביר לך
אין קסמים../images/Emo50.gif תשמע אני יודע שזה ממש היה מתאים לכולם שאם היו מסבירים להם בכתב אז הם היו הופכים לך לתותחים....אבל למזלנו הרע זה לא ככה...ואתה צריך ללמוד לבד. אבל חשוב להתאמן!!!!והרבה!!! לכל אחד יש את הדברים הקטנים שעוזרים...ככה שאין אפשרות להסביר לך
G G_Roni New member 1/4/02 #9 קח מישהו שמבין שיראה לך איך עושים ויסביר לך מה אתה עושה לא נכון בכתב זה לא ילך