צריך עזרה ב NTFS דחוף!

gartene

New member
צריך עזרה ב NTFS דחוף!

כיצד פורצים / מגידיםר מחדש הרשאות לספריות ב NTFS. נתקעתי ללא היוזר והססימא שיצרו את ההרשאות ואני צריך לגשת לקבצים חיוניים... האם דרך המערכת הפעלה? האם יש תוכנה שעושה זאת? אני ב WINDOWS XP PRO

myofer

New member
take ownership

אם אתה מתקין מחדש את מערכת ההפעלה או מתקין את הHD על מחשב אחר, אתה יכול להשתמש בADMINISTRATOR כדי לקחת הרשאות על התיקיות.

gartene

New member
לא עובד

הכונן מחובר ככונן שני למחשב שבו אני ADMIN ועדיין אין לי הרשאה לגשת לספרייה הזו! הכונן הקודם היה חלק מדומיין שונה - האם עלי לעשות התהליך כאשר אני מחובר לדומיין של הכונן החסום? כאשר אני ניגש מה DOS (עם תוכנה המאפשרת גיחה ל NTFS ב DOS) - אני כן מצליח להכנס לספריות ולקבצים שבתוכן! הבעיה היא שאם אעתיק אותם למקום אחר זה ישנה את שמות הקבצים שמעל 8 תוים ויש לי המון כאלו.... האם יש לכם עוד רעיונות? תודה

gartene

New member
כן תודה

בפעם הראשונה שניסיתי זה לא עזר, רק אחר שחיברתי המחשב לדומיין שבו נוצרו ההרשאות יכולתי לעשת זאת.

eranzam

New member
תמחוק את הsam

ם תמחוק את ה sam לא יהיה שום הרשאות וסיסמאות יותר..

uzi2

Active member
בד"כ יושב כאן:

C:\WINDOWS\system32\config\SAM (או במקום המקביל בהתאם למיקום ושם תיקיית חלונות), אבל לא ממליץ למחוק אותו. זה לא יעזור. אפשר להעביר אותו לדיסק אחר, ואז בנחת לנסות תוכנות פריצה לפרוץ אותו. למשל: http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd

Zappa77

New member
אתה יכול להתקין

עוד מערכת ווינדוס בפרטישן אחר ואז תהיה לך גישה לsam תמחוק אותו ואז תהיה לך גישה ללא סיסמא..עשיתי את זה בעצמי פעם וזה עבד..

Zappa77

New member
לפי....

לפי מה שזכור לי כן ...פשוט ל sam אפשר לגשת רק כאשר המערכת לא פעילה. ולכן ממערכת אחרת זה כן אפשרי. אולי אני אנסה את זה בקרוב..

uzi2

Active member
אפשר לגשת ל- SAM ממחשב אחר

אבל האם אפשר לאפס אותו? למיטב זכרוני זה לא עבד, ואם מוחקים אותו הוא רק צועק שחסר לו ה- SAM. איפוס אפשרי בדרך שהוזכרה כאן, או ע"י פריצת ה- SAM.

למעלה