צריך עזרה ב games factory...

DADI977

New member
צריך עזרה ב games factory...

אממ אני בונה שלב אבל יש לי בעיה אני רוצה שהשלב יגלל אממ כאילו כשה אני מגיע לסוף הריבוע שרואים אותו שיזה יגלל כמו במריו כאילו שיראו עוד ולא שאני ילד ופתאום אני לא יראה את עצמי כאילו אני הולך לשחור הזה אוישש, בתמונה יראו יותר טוב שימו לב :----------------> אי אפשר לעלות תמונות כרגע אז הינה התמונה בקובץ הבא לחצו כאן!!!

DADI977

New member
אה ושחכתי להוסיף

בקשה תעזרו לי !!! אממ אני מקווה שהבנתם מה אני רוצה .. אני משתמש ב games factory

Brusi

New member
לך ל-Event Editor

ואז תיצור אירוע Always ואז תיצור פעולה במתחת ל-Storyboard Controlls (הלוח שח מט) ואז בתוך יש לך אפשרות של Scrolling: Center window position in frame תבחר את זה ואז תבחר שיתמקד על הדמות שאחריה אתה רוצה שהמסך יעקוב. בהצלחה!

DADI977

New member
בעיה סקשר למה שאמרת מישהו יכול לעזו

ר לי .. אייך אני עושה אירוע olweyz או משהו כזה כאילו אני יודע אייך עושים ארועים וזה אבל אייך עושים את זה ? ומזה הלוח שחמט ? בקשה תעזורו לי ..!!

DADI977

New member
אל תתחייסחו להודעה הינה זה מה שקרה.

הצלחתי הכל , עשיתי את הארוע olweys וזה וב scrolling איין לי את מה שאמרת יש לי רק את הבאים : center window position in playfield -------------------------------------\ center horizontal position of window in playfield ---------------------------------------------------/ center vertical position of window in playfield ---------------------------------------------------------- ניסיתי את כולם זה לא כל כך הולך .. אז אני יוצר את האירוע ואז אני הולך ל stroybord conttrol ושם בשורה של הolkweys וכל זה בוחרים ב סקרולינג ושם נפחות לי 3 השפרויות הנ"ל אז מה אני צריך לעשות ?

Brusi

New member
קודם כל,

יש לך שגיאות כתיב נוראיות, גם בעברית וגם באנגלית. שנית, מה שאתה צריך לעשות זה center window position in playfield, ואז לבחור את הדמות המרכזית שלך (שאחריה המסך אמור לעקוב)

DADI977

New member
אממממממ זה ביגלל שאני כותב הקלדה..

עיוורת ומאוד מהר ולפעמים לא יוצא לי ..

De-Panther

New member
שגיאות כתיב זה לא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שגיאות הקלדה
אבל לא אכפת לי מדברים כאלה... אני גם ככה דיסלקט פשוט הייתרון בהודעות בפורומים זה שאפשר לבדוק את עצמך לפני כל הודעה שאתה שולח פשוט תקרא את ההודעה שלך לפני שאתה שולח אותה חפש אחרי שגיאות... אם תתמיד בזה תראה איך יעלמו לך כמעט כל השגיאות
(ואני יכול להראות לך הודעות שלי לפני שנים שאותן אני לא מצליח לקרוא עכשיו... או מצליח בקושי... וכל זה בגלל שגיאות כתיב)

למעלה