צריך עזרה בתרגום ל ...

Angel972

New member
צריך עזרה בתרגום ל ...

היי, אני יודע שזה יהיה קצת קשה, אבל תעזרו בכל מי שאתם יכולים
אני צריך את המשפט : "נא לא לנקות את המקרר ביום חמישי, ניתן לנקות אותו בימי רביעי. תודה." ועכשיו תהיו מוכנים ... אני צריך את זה ... בשפה ... האמהרית

BenjiMan

New member
יותר קל....../images/Emo63.gif

יהיה ללמד אותם עברית...לא..? ב.

Angel972

New member
בשביל זה אני צריך להיות פה בשעה

שהם באות לנקות ... ואני מתכנן לצאת מהמשרד בשעה 4, להוציא את הילדים מהגן.

רק תגיד שאתה רציני...

ואני מארגנת לך תרגום. יש לי חברים שנסעו לכמה שנים לאדיס, לפני שבוע הם באו לחופש בארץ... אז,אם אתה לא מתבדח אני אשאל אותם.

Angel972

New member
ככה את מכירה אותי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני רציני מאוד ! כל יום חמישי אנחנו עושים שתיה - זו מין קבלת שבת שכזאת, ארוחת בוקר במשרד. ובאמת השקענו הרבה היום (אני וזה שקנה איתי) ... וחבל לנו שיזרקו את כל האוכל (כל יום חמישי מנקים פה את המקרר, זורקים הכל לפח) ויש פה מלא גבינות, וסלטים ... וחבל ...

אז ככה...

עם הנני שלהם הם מדברים רק אנגלית... היא ידעה להגיד לי: רביעי-רעבו,וחמישי-חמוס... בכלל היא אמרה שלפי דעתה אין להם שם מקרר אז אין להם מילה כזאת
סורי...

Angel972

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

עכשיו הרגת אותי מצחוק
טוב, תודה על הנסיון אני אנסה להשיג את זה בדרכים אחרות.

Neta558

New member
נסה לשאול בפורום תרגום ועריכה

סיכוי טוב שיהיה שם מישהו שיוכל לעזור, או לפחות להפנות אותך למישהו שידע לעזור...

2אמאשל

New member
נסה בכתובת הזו

http://www.fol.org.il/index.html אני מקווה שהכנסתי נכון, זה מרכז תרבות אתיופי פרוייקט משפחה, ויש שם אפשרות ליצור קשר. מקווה שלא מאוחר מידי, היום חמישי בערב. אפשרות שניה, להתקשר לאחת העריות הרלוונטיות שיש בהם מרכז תרבות אתיופיה, פתחו אחד כזה השבוע ליד הבית שלנו בראשון- שכונת נווה ים -רמת אליהו. (אנחנו עוברים בקרוב...בנתיים אני סמוייה ובודקת את האוירה)

Angel972

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

בכל מקרה, כבר יצאתי מהעבודה ... אני מקווה שיום ראשון נמצא את הכל במקרר תודה בכל מקרה

למעלה