צריך עזרה בקשר לעברי...

sssberger

New member
צריך עזרה בקשר לעברי...

היי..! אני בתאטרון, אני צריך לעשות חיקוי של מפורסם ובחרתי לעשול חיקוי של עיברי אז אני לא כלכך בטוח עוד מה לעשות ומה לבחור אז חשבתי אולי תוכלו לעזור אם יש לכם רעיון על מה הוא היה יכול לדבר או איזה שיר הכי כדיי לשיר זה יעזור.... תודה [=

ybenor

New member
אמממ

אתה יכול ללכת עם חולצה צמודה כזה....ולדבר קצת כמו הומו אבל מוחצן כזה...ולדעתי הכי טוב לשיר זכיתי לאהוב כי כולם מכירים את זה בגלל הפרסומת...או אולי ניסים וזהו לא יודעת ללבוש ג'ינס גם....

liron010

New member
וחגורות גדולות, ז'קטים עם רוכסנים..

למרות שהוא לא כ"כ בנאדם שאפשר לחקות, זה לא שהוא מרואיין הרבה או אומר דברים מוזרים S:

SRonush

New member
אני מציעה לך ללכת להופעה,

תראה אותו שר שם,מדבר שם.. ותראה מה שהכי מתאים לך..

m a y a 2 1

New member
ממממ

לפי דעתי אם כבר שיר אז מרי לנצח...או בוא ותלבש מכנס שחור וחולצה שחורה עם חגורה לבנה...ככה הוא היה לבוש בהופעה של הדיוידי...וככה גם מלבישים את מי שמחכה אותו בארץ נהדרת...אז אני מתארת לעצמי שיזהו...ויבינו למי אתה מתכוון... מקווה שעזרתי..

Tamar38

New member
אממ..

אני ראיתי רק את האירוח שלו בארץ נדרת עם אומלטה ( אודטה) אבל גם חיקו אותו? לא ידעתי..

אם אני לא טועה,

אז חיקוי של עברי לא נעשה לעולם ע"י ארץ נהדרת, אבל כן ע"י "היכל התרבות"[אידר מילר ומה קשור] אז נראה לי יש פה טעות
.

liron010

New member
שלום מושושוששושוששושושושואשוילי !?

הראש ריבוע המכוער הזה חיקה את עברי לידר !??!?^%?&@#^?&*%^?*?#%^?*)?#&&*)?&)

TauberiT

New member
הוא כן, הוא כן

אם אני לא טועה זה כן היה בארץ נהדרת, אבל לא בעונה הזאת... שהיה משהו עם התאבדויות וזה... אבל אני לא בטוחה אם חיקו אותו או שרק הזכירו אותו
נו.

למעלה