צריך עזרה בקנייה

vigiman

New member
צריך עזרה בקנייה

התחלתי ללמוד וליצור בקיובייס וזה באמת אחד הדברים הכי כיפים ונוחים שיש עכשיו אם אני רוצה להתחיל לעבוד רציני יותר בבית ויש לי תקציב של בין אלפיים לשלושת אלפים שקלים לכרטיס קול ומקלדת שליטה- על אילו מוצרים היתם ממליצים? במידה ואני רוצה גם לדגום ולהקליט כלים חיצוניים כמו גיטרות מיקרופונים וכו' האם צריך פרה אמפ? אם כן אודה לכם גם על המלצה בנושא.האם מיקסר יכול לעשות את העבודה? תודה ,שוהם

שאלת כמה שאלות יחד....

ולכן אני אנסה לעשות סדר וגם לענות לך: קודם כל- בשעה טובה. השוק אכן מלא באופציות. ואתחיל מהסוף- כרגע, אין לך צורך במיקסר. נקודה. חבל על הכסף. אי לכך, אני ממליץ על כרטיס קול בעל פרה אמפ מובנה/ פאנטום 48 וולט מובנה עבור מיקרופונים, עם פורמט הקלטה של 24 ביט על 96 קילו הרץ. אופציה ראשונה- מצורפת למטה בלינק. אופציה שניה-מצורפת למטה בלינק- כרטיס פאסט טרק פרו בהחלט יספק אותך כנקודת התחלה לתקופה מספיק ארוכה. לשתי האופציות הנ"ל יש גם ממשק מידי מובנה. לגביי מקלדת שליטה: תלוי מה אתה אוהב- קלידים "אורגניים" רכים או בעלי טץ' כבד יותר. כאן תצטרך לכתת רגליך ולנסות פיזית. אני ממליץ לך לקפוץ לחלילית, לדבר עם יוסי, ולהחליט-לאחר שתרגיש אותן פיזית- איזו מקלדת היא המתאימה לך. עלות מקלדת שליטה הינו בטווח המחירים של 1300-1600 ש"ח כך שאנחנו עומדים במסגרת התקציב. צירפתי לך לינק לדף מקלדות השליטה של חלילית כדי שתוכל להתרשם. אם משהו לא מובן או שאתה רוצה הנחייה נוספת- אנחנו תמיד כאן. בהצלחה.

אני חושב

שהייתי מחפש ביד שנייה הסיכוי שלך למצוא דברים הרבה יותר איכותיים במחיר כזה ל2 הדברים בהצלחה

אני, אישית, לא מת על יד שניה...

הוא לא צריך כרגע מוצרי איכות-הוא רק מתחיל.... עדיף שיהיו לו שירות ואחריות נורמאליים.

vigiman

New member
תודה לכם =] אני אבדוק את האפשרויות

ואם אצטרך ייעוץ נוסף אשאל פה שאלתי בנוגע למיקסר כי יש לי מיקסר אז חשבתי שאם אני אשקיע בכרטיס קול טוב עם יתרונות אחרים על חשבון פרה אמפ מובנה אוכל להשתמש במיקסר שלי,אבל השאלה היא האם צריך מיקסר עם תכונות מיוחדות או שכל מיקסר חביב יספיק

למעלה