צריך עזרה בפרמייר למי שיש אקס פי ומסנג'ר בלבד! תודה למתנדבים! המסנג'ר שלי: aviboom@walla.co.il
A aviboom New member 24/4/04 #1 צריך עזרה בפרמייר למי שיש אקס פי ומסנג'ר בלבד! תודה למתנדבים! המסנג'ר שלי: [email protected]
S sagivkr New member 25/4/04 #3 לי יש... אבל מה הקשר?? מה קשור XP ומסנג'ר?? שאל את השאלה ואשתדל לענות
U uriuma New member 26/4/04 #4 אבי כדימה לך על זה דבר ראשון אתה צריך כרטיס לכידה כדי להעביר את הסרט למחש, תרשום בחלון החיפוש של הפורום "כרטיס" ושם תמצא תשובות לכל מה שקשור בכרטיסי עריכה. זה יסדר לך את העיניינים בתור התחלה. בהצלחה אורי
אבי כדימה לך על זה דבר ראשון אתה צריך כרטיס לכידה כדי להעביר את הסרט למחש, תרשום בחלון החיפוש של הפורום "כרטיס" ושם תמצא תשובות לכל מה שקשור בכרטיסי עריכה. זה יסדר לך את העיניינים בתור התחלה. בהצלחה אורי
A aviboom New member 26/4/04 #5 אורי!!! ו... יש לי כרטיס קניתי הזמנתי מהטכנאי מחשבים שלי והוא נתן לי כרסיט ללכידת וידאו עכשיו גם אני אוכל לערוך סרטים
אורי!!! ו... יש לי כרטיס קניתי הזמנתי מהטכנאי מחשבים שלי והוא נתן לי כרסיט ללכידת וידאו עכשיו גם אני אוכל לערוך סרטים