צריך עזרה בנושא רדיו באינטרנט

צריך עזרה בנושא רדיו באינטרנט

החלטתי שברצוני לפתוח תחנת רדיו אינטרנטית חביבה בשביל ההתנסות. נכנסתי למאמרים ופעלתי לפי ההוראות המפורטות במאמר ליצירת רדיו אינטרנט אך משהו בטח השתבש לאורך הדרך. כי ניסיתי כבר הכל שוב ושוב אך אופציית הconnect בSHOUTcast SOURCE עדיין נשאר לא פעיל. האם ייתכן שבעיית החיבור היא בעקבות הצורך בפתיחת פורטים לפיירוול? מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות? תודה רבה:)

אין לי:/

חשבתי שאפשרי שהמחשב שלי ישמש כאחד. אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי קצת יותר את העניין.

אם המחשב שלך ישמש כשרת אז תוכל

לשדר למשהו כמו חמישה מאזינים בלבד... לשאר כבר השידור יקפוץ והם לא ישמעו טוב. בקיצור אם אתה רוצה לפתוח תחנה אינטרנטית תצטרך לקנות שרת ולשלם לאק"ום כמובן אם אתה רוצה להיות חוקי.

DorDassa

New member
בוא נסביר את זה קצת יותר לעומק...

אוקי, אם ברצונך לפתוח תחנת רדיו, מומלץ ביותר לקנות שרת רדיו של Shoutcast אני לא יודע אם מותר לפרסם פה חברות אחסון שמוכרות. אבל תוכל להסתכל בפרופיל שלי על האתר שיש שמה.... עכשיו, בוא אני יגיד לך שלושה סיבות למה לא לפתוח תחנת רדיו על המחשב שלך. א. כשאתה משדר על האיפי שלך, הכוונה על השרת של עצמך בעצם. אז אתה גם עושה רשת ממך, וגם משדר. מה שיוצר עומס במחשב, וככה יוכלו להאזין מקסימום 10 מאזינים, יכול להיות אפילו רק 5 כמו שליאור אמר. ב. במידה ותיקח שדרנים אחרים, אז הם או יצטרכו לשדר על המחשב שלך, מה שששוב יגרום עומס על השרת, יוכלו להאזין רק 5 אנשים. ומה שיגרום לך שלא תוכל לגלוש בכיף כדי שהשידור לא יהרס או יפול. במידה ונגיד הם יעשו שרת על האיפי שלהם בתחנה שלך, אז בעצם אנשים יצטרכו למצוא את הכתובת שלהם. למרות שיש להם את שלך. רוב האנשים שנגיד אהבו תחנת רדיו בווינאמפ ורוצים להאזין אליה, לא שואלים מה הכתובת. כי בעמם בעיקרון יש להם אותה בתוך הווינאמפ כשהם לוחצים שם ctrl+x ונכנסים לכתובת האחרונה. ג. תוכל לשדר על איכות 24 שזה האיכות הכי נמוכה שיש שם. במידה ותעלה ל-32 יהיו וקפיצות נוראיות... כשתעלה עוד יותר תנחש מה קורה... P: בכל מקרה, זה למה כדאי שתקנה שרת רדיו מחברת אחסון כששמה המחשבים של החברה לא משתמשים וגולשים. תתחיל עם שרת ל-50 מאזינים, ככול שיהיה יותר תקנה שרת שיכול לאחסן יותר כמו שרת של 100. אם תרצה, אני יוכל לארגן לך מחיר טוב בחברה שאני עובד בה. רק שלח לי הודעה פרטית או בוא אלי לאייסיקיו שמספרו 170060 בברכה, דור דסא

למעלה