צריך עזרה במסוק

dodgeman

New member
צריך עזרה במסוק

אני חדש מאוד בתחום ואני רוצה לקנות מסוק אבל אני לא יודע מה יותר שווה גם בביצועים וגם במחיר אני מוכן להשקיע עד 3,500 אלף אני מבקש שתמליצו לי על מסוק טוב אם כל הדברים שצריך מתחיל עד הסכום שאמרתי תודה מראש dodgeman

בחירת מסוק

בתור מתחיל אין לך סיכוי להתחיל בסכום כזה עם שום מסוק המינימום של כניסה למסוקים על דלק הוא לפחות 4500 שקלים ועוד היד נטוייה הדלק יקר, ההדרכה יקרה כך שתוסיף עוד 1000 שקלים כמו כלום עד שתדע להטיס. אם תהיה לך תקלה או שתעשה טעות אתה תסכן את חייך וחיי הסובבים אותך לאחרונה התחלתי לייבא מסוקים חשמליים מיניאטוריים המחיר שלהם ועלות השימוש בהם נמוכים מאוד יחסית למסוקים על דלק היתרון הגדול ביותר שלהם שהם לא מתרסקים כשהלהב פוגע ברצפה או בקיר, הם פשוט מתפרקים. ואם בכל זאת שברת משהו ברוב המקרים דבק מהיר פותר את הבעיה או כמה עשרות שקלים בודדים. זה לא נראה מרשים כמו מסוק גדול על דלק אבל זה עושה כל מה שעושה מסוק למתחילים, עולה פחות מחצי עלות השימוש אפס ואפשר להטיס בבית, בחצר, בגינה, בכיתה, בעבודה ולמעשה כמעט בכל מקום ולא פחות חשוב שהמסוק המיניאטורי לא מסוכן וזה נראה מדליק שחבל על הזמן. בברכה אבי ורטהיימר

jeblesh

New member
מה זות אומרת לא מסוכן?

אתה תיתנדב לידחוף את היד שלך לתוך הלהבים שלו?:)

Guy H

New member
זה אומר שגם אם להבים שלו פוגעים לך

אתה חוטף מכה קטנה או שריטה לא רצינית מניסיון:(

לא צרי להתנדב זה קורה לבד

היי, אם זה פוגע לך ברגל כשאתה עם מכנסיים, זה אפילו לא כואב. ואם הפגיעה ישירה לגוף זה כואב אבל לא חותך. בברכה אבי ורטהיימר

gradar

New member
אשמח ליותר פרטים:

קישור ליצרן, תמונות, חומר טכני וכד´

hifly

New member
פרטים על המסוק החשמלי

מאמר קצר על המסוק שהופיע במדור מאמרים באתר FLYHI לפני מספר חודשים.

המאמר לא מעודכן בכלל

אמיר, אני חושב שמן הראוי להסיר את המאמר הזה או לעדכן אותו כי הוא ממש לא קשור לפיקולו. התמונות שבמאמר אינם של הפיקולו. הטקסט שבמאמר אינו מדבר על הפיקולו. היבואן הקודם לא הצליח לשווק את המסוקים הללו ואני קניתי ממנו את כל הסטוק שנגמר די מהר. בתערוכת הטיסנים שנערכה חודש שעבר בגרמניה, לאור הכשלון של היבואן הקודם, הציעו לי חברת IKARUS לשווק אותם באופן בלעדי בארץ ולקחתי זאת על עצמי ואכן התחלתי לייבא את המסוקים הנ"ל ואת כל חלקי החילוף שלהם באופן סדיר. בהתאם להסכם שלי עם הייצרן, חנויות ישראליות ששוקלות לייבא את הפיקולו יכולות לקנות אותו ממני באותו מחיר שהם היו יכולים לקנות אותו בעבר מIKARUS תוך כדי שהם אינם צריכים להחזיק מלאי חלפים שאני מחזיק ממילא באופן סדיר ושוטף וגם לחסוך את עלויות היבוא והמימון. בנוסף להיותי היום היבואן של הפיקולו אני מייבא גם מסוק מינאטורי שמתחרה לו. לעניין מידע נוסף לפיקולו. מכיוון שאני כעת היבואן אני עומד לסיים תרגום לעברית של חוברת ההרכבה שלו מה שיעשה בעצם הסטוריה בתחום המסוקים בארץ - חוברת ההרכבה הראשונה של מסוקים בעברית לשרות הקהל הישראלי. מעבר לכך אני מכין מאמר מעמיק לגבי המסוק הזה ומתחרהו שלמעשה אני חושב שאינם מתחרים כי אם פונים לשני פלחים שונים של שוק. אם לסכם בשורה אחת אז הפיקולו מתאים למי שמעולם לא הטיס מסוק ורוצה להתחיל במינימום עלות ומינימום עלות אחזקה אך ישלם על כך ברמת מקצועיות של המסוק (הוא טס נהדר אבל זה לא כמו מסוק על דלק. לעומת זאת המסוק השני אינו מיועד למתחילים כי הוא ישבר אם הוא יפול, אמנם לא רמת נזק כמו מסוק דלק אבל עדיין ישברו חלקים היתרון שלו שהוא מאוד מקצועי - להבי פיברגלס (ויש UPGRADE ללהבי קרבון, ממוסב מאוד, TailRotol pitch ודורש שלט מסוקים שלא כמו הפיקולו שמסתפק בשלט 4 ערוצים פשוט. בעוד שאת הפיקולו ניתן לכוון בדקה אחת, את המסוק השני יוכלו לכוון רק מסוקאים מיומנים. מידע נוסף יבוא בהמשך באתר שלי. בנתיים אפשר לחפש לינקים במנועי החיפוש השונים או באתרי הטיסנים השונים בחול לעניין חברת IKARUS, יש להם עוד מוצרים מעניינים ואני מתכוון לייבא מהם כל מה שידרש בארץ. למשל מוצר אחד שהולך להיות חם ביותר זה שלט של הסימולטור שלהם שעובד עם REALFLIGHT במחיר של בן 250 ל300 שקלים יש להם גם מסוקים חשמליים גדולים יותר וכל מיני טיסנים חשמליים חמודים שאני מתכוון להביא אחרי שאתייצב עם נושא הפיקולו מבחינה לוגיסטית וטכנולוגית. בעתיד הקרוב ניתן יהיה להשיג את המסוקים הללו ברוב החנויות ברחבי הארץ שירצו להמיע ללקוחותיהם מוצר יחודי זה בברכה אבי ורטהיימר

dodgeman

New member
אני מוכן להשקיע לפחות

אני מוכן להשקיע לפחות 4,500 אלף אבל איזה מסוק מתאים למתחילים מכל הבחינות

מסוק חדש

אני ממליץ על Hirobo Sceadu 30 או ה 50 אם התקציב מאפשר. אפשרות שניה זה ה Raptor 30 המוכר. דני

מדריך

בקשר למדריך, אין לי מושג אני לא נמצא בארץ אבל לא נראה לי שתהיה לך בעייה למצוא. בלי קשר אתה חייב להתאמן בסימולטור. או לרכוש את ה Real Flight G2 או להוריד את ה FMS וללמוד איתו. אחד היתרונות של מסוקים שניתן ללמוד להטיס אותם לבד. אין צורך לדעת לנחות ולהמריא כמו בטיסנים. אז מדריך ישמש בעיקר כדי לכוון את המסוק ולבדוק שהכל בסדר. משם אתה בגדול ...לבד.

למעלה