המאמר לא מעודכן בכלל
אמיר, אני חושב שמן הראוי להסיר את המאמר הזה או לעדכן אותו כי הוא ממש לא קשור לפיקולו. התמונות שבמאמר אינם של הפיקולו. הטקסט שבמאמר אינו מדבר על הפיקולו. היבואן הקודם לא הצליח לשווק את המסוקים הללו ואני קניתי ממנו את כל הסטוק שנגמר די מהר. בתערוכת הטיסנים שנערכה חודש שעבר בגרמניה, לאור הכשלון של היבואן הקודם, הציעו לי חברת IKARUS לשווק אותם באופן בלעדי בארץ ולקחתי זאת על עצמי ואכן התחלתי לייבא את המסוקים הנ"ל ואת כל חלקי החילוף שלהם באופן סדיר. בהתאם להסכם שלי עם הייצרן, חנויות ישראליות ששוקלות לייבא את הפיקולו יכולות לקנות אותו ממני באותו מחיר שהם היו יכולים לקנות אותו בעבר מIKARUS תוך כדי שהם אינם צריכים להחזיק מלאי חלפים שאני מחזיק ממילא באופן סדיר ושוטף וגם לחסוך את עלויות היבוא והמימון. בנוסף להיותי היום היבואן של הפיקולו אני מייבא גם מסוק מינאטורי שמתחרה לו. לעניין מידע נוסף לפיקולו. מכיוון שאני כעת היבואן אני עומד לסיים תרגום לעברית של חוברת ההרכבה שלו מה שיעשה בעצם הסטוריה בתחום המסוקים בארץ - חוברת ההרכבה הראשונה של מסוקים בעברית לשרות הקהל הישראלי. מעבר לכך אני מכין מאמר מעמיק לגבי המסוק הזה ומתחרהו שלמעשה אני חושב שאינם מתחרים כי אם פונים לשני פלחים שונים של שוק. אם לסכם בשורה אחת אז הפיקולו מתאים למי שמעולם לא הטיס מסוק ורוצה להתחיל במינימום עלות ומינימום עלות אחזקה אך ישלם על כך ברמת מקצועיות של המסוק (הוא טס נהדר אבל זה לא כמו מסוק על דלק. לעומת זאת המסוק השני אינו מיועד למתחילים כי הוא ישבר אם הוא יפול, אמנם לא רמת נזק כמו מסוק דלק אבל עדיין ישברו חלקים היתרון שלו שהוא מאוד מקצועי - להבי פיברגלס (ויש UPGRADE ללהבי קרבון, ממוסב מאוד, TailRotol pitch ודורש שלט מסוקים שלא כמו הפיקולו שמסתפק בשלט 4 ערוצים פשוט. בעוד שאת הפיקולו ניתן לכוון בדקה אחת, את המסוק השני יוכלו לכוון רק מסוקאים מיומנים. מידע נוסף יבוא בהמשך באתר שלי. בנתיים אפשר לחפש לינקים במנועי החיפוש השונים או באתרי הטיסנים השונים בחול לעניין חברת IKARUS, יש להם עוד מוצרים מעניינים ואני מתכוון לייבא מהם כל מה שידרש בארץ. למשל מוצר אחד שהולך להיות חם ביותר זה שלט של הסימולטור שלהם שעובד עם REALFLIGHT במחיר של בן 250 ל300 שקלים יש להם גם מסוקים חשמליים גדולים יותר וכל מיני טיסנים חשמליים חמודים שאני מתכוון להביא אחרי שאתייצב עם נושא הפיקולו מבחינה לוגיסטית וטכנולוגית. בעתיד הקרוב ניתן יהיה להשיג את המסוקים הללו ברוב החנויות ברחבי הארץ שירצו להמיע ללקוחותיהם מוצר יחודי זה בברכה אבי ורטהיימר