צריך עזרה בחלונות 98SE

אייל25

New member
צריך עזרה בחלונות 98SE

שלום התקנתי לפני כחודש חלונות 98SE loc מאתמול כאשר אני בוחר בפונקציה הפעלה מחדש או כיבוי המחשב נשאר תקוע עם הלוגו של חלונות המעצבן שלמטה כתוב "חלונות מבצע כיבוי" , האם זה באג של 98SE ? יש אולי איזה פתרון ? תודה

kitt

New member
זו בעיה מוכרת הנובעת לרוב מדרייברים

או תוכנת אנטי וירוס, האם עשית איזה שינוי לאחרונה במחשב?

אייל25

New member
לא התקנתי תוכנה כלשהי או החלפתי

חלקים , הכל היה בסדר עד אתמול והאנטי וירוס הוא נורטון שמעתי שיש איזה פאץ´ כיבוי לחלונות 98SE , הוא באמת מסדר את העניין ? והאם הוא תואם לגירסאות הלוקאליות ?

kitt

New member
הpatch עוזר כמו כוסות רוח למת, עד

כמה שבדקתי (אני כבר מחפש פיתרון לזה מעל שנה) אין שום פיתרון קסם. צריך למצוא בשיטת אלימינציה מה הגורם לתקיעה של המערכת ולסדר אותו.

אייל25

New member
אבל נכון שבעקרון בחלונות 98SE ידועה

בעיית הכיבוי הזו ? כי לפני שהתקנתי SE היתה לי המהדורה הראשונה של 98 ולא נתקלתי בבעיות כיבוי מסוג זה , אז אולי יתכן שמדובר בבאג של המערכת עצמה ?

jumpgate

New member
כן בהחלט

כפי שנאמר כבר, בעייה מוכרת בגרסה הספציפית הזאת (כולל גרסת ENABLED) יש לה המון סיבות אפשריות: 1) בעייה בניהול צריכת חשמל 2) התנגשות של מערכת ההפעלה עם אנטי-וירוס בתנאים מסויימים 3) דרייברים (טוב, זאת לא בעייה חדשה) 4) בסביבת רשת - מיפוי מס רב של כוננים ישנם עשרות מאמרים באינטרנט שעוסקים בסוגייה הזאת, כולל מיקרוסופט עצמה. נכון להיום, אף אחד לא איתר את מקור הבעייה או יכול להציע פתרון חד משמעי.

אייל25

New member
אם הייתי יודע שבעיית הכיבוי והאתחול

במהדורה השנייה תהיה כל כך בעייתית הייתי נשאר עם המהדורה הראשונה

jumpgate

New member
אל ייאוש

איך אמרו בתיקים באפלה? THE TRUTH IS OUT THERE ובהקשר שלנו: THE SOLUTION IS OUT THERE

אייל25

New member
מה שמבאס זה שלפני שהתקנתי את

חלונות היו לי גם בעיות במערכת ההפעלה וחשבתי לאחר הפירמוט והתקנה נקייה של חלונות 98SE הנחשבת כיציבה שסוף סוף יהיה קצת שקט מכל הבלאגן אבל שוב חוזרות הבעיות ... אולי מערכת ההפעלה XP היא המערכת המושלמת והיציבה באמת (חוץ מ2000)

jumpgate

New member
סה"כ

98SE עדיפה לדעתי על 98 הרגילה עקב ספריית דרייברים עשירה יותר, הרבה תיקונים מובנים והיכולת לשתף חיבור אינטרנט עם מחשבים אחרים. מה שכן, זה עדיין גרעין 9X (יציב במיוחד הוא אף פעם לא היה וכבר לא יהיה). XP היא מערכת יציבה בהרבה (גרעין NT ולא 9X) אבל גם לה יש את מחלות הילדות שלה (במילה אחת - דרייברים. בשתי מילים - חסרים דרייברים.) כמו כל מערכת חדשה. כלל אצבע במערכות ההפעלה של מיקרוסופט (שעדיין מוכיח את עצמו): לא מתקינים מערכת הפעלה חדשה כל עוד לא יצא עבורה SERVICE PACK

kitt

New member
גם ב98 בגירה הראשונה יש בעיה של

כיבוי מאותן סיבות בדיוק.

למעלה