צריך עזרה בהתנעה!!

nireini

New member
צריך עזרה בהתנעה!!

אני חדש בעסק ואני רואה לפי תמונות שאנשים מחברים את המטוס לתיבה על כבלים ועניינים זה בשביל להתניע את המטוס? מישהו מוכן לתת לי הסבר קצר על איך בדיוק אני מתניע את המטוס? אני צריך את הארגז הזה עם כל הכבלים והענינים? תודה מראש

enola gay

New member
התנעה

הציוד הדרוש, ארגז הטסה המשמש תומך לטיסן ובו ציוד התנעה,מערכת חשמלית ובה חיבורים למצת, לסטרטר,(לוח בקרה), הציוד הזה דורש מצבר 12v/ יש המשתמשים במכונית, ויש מצברים כאלו נטענים המצויים בארגז. יש ברשותי כל הציוד הנ"ל חדש ומאורגן למכירה, אם אתה מעונין, צור קשר.

jeblesh

New member
לא צריך ארגז אבל רצויי

המנועה של תיסנים קצת שונה מי מנועה של מחונית יש פלאג שחייב ליהיות חם וצריך לסובב את המנועה בישויל שיניעה... 1: חימום הפלג חימום הפלג נאסה עלידיי האברת זרם בפלג הפלג למאסה הו פקק שבו יש חות להת כמו במנורה שחייב ליהיות חם בישויל שהמנועה יפעל אז אתה צריך להעביר בו זרם בישויל להניעה יש מלה שיתות יקרות יותר ויקרות פחות הכול תלויי בנוחיות ובכמות הכסף שאתה מוחן להשקיעה על זה.... 2: ההתנעה (סיבוב המנועה) טוב אז אחשב שהפלג חם צריך לסובב את המנועה שיתחיל לעבוד את זה אפשר לאסות אים ה יד ולשלם לקופת חולים כול פעם שהפרופ יוריד לך חתיחה מימנה או שקונים סתארתר שזה מנועה חשמלי שמצמידים לפרופ והו זה שמסובב את המנועה בהתחלה שהמנועה פועל לא צריך מקור מתח כי פעולת המנועה שומרת את הפלג חם אז מורידים את מקור המתח וזהו המנועה פועל לבד... יש דברים נוספים כמו משאבת דלק בלגנים טוב שלא סמים לארגז הזה קנפיים ומתיסים אותו וזהו :) בקיצור בישויל להתיס כול מה שאתה צריך זה לחבר את הפלג למשהו כמו 7-9 וולת נירעה לי (אני לא בטוח על תיסתמך על זה) וזהו וכול השאר זה לבתיחות ונוחיות בילבד... אני אישית היתי קונה משאבה ידנית (עילה אים אני קונה תיסן ענק שיאסה לי היתקבצויות שרירים בידיים כול פעם שאני ממלה אותו) מקור מתח נייד לפלג שלא קשור לכלום וסתארתר נייד אים המנועה לא קתן בימיוחד.. על הערגז עצמו אפשר לבתר אים רוצים לחסוך כסף ...

eliad2

New member
ציוד התנעה

אתה יכול להתניע בעזרת בוסתתר(מה שמחמם את הפלאג) וטארטאר אם תחבר לאותו כל פעם וזו ההצעה הזולה שגם טוב אבל פחות נוחה ואתה יכול להשקיע איזה 500-600 שקל בציוד חדש או לימצוא משומש שבדר"כ אין אם זה שום העייה ולצאת בזול 300-400 לשיקולך...

hiyair

New member
רוצה עזרה

תבוא ביום שישי בשעה 4 אחר הצהרים לכפר גלים ונעזור לך להניע ועם כל העינינים ועם יש לך ביטוח של קלוב התעופה אולי נוכל לעזור לך להטיס שמי יאיר

למעלה