צריך עזרה בבקשה

WinterZ

New member
../images/Emo31.gif ווהאן נמכרות גם בארה"ב.

בעיקר בארה"ב, ובגלל הייצור הממש לא יקר שלהן וחוסר בקרת האיכות (אבל הסאונד המעולה לפי מה ששמעתי) המחיר זול בטירוף

H A J Y

New member
זבמה שתומר אמר.. הוא אמר שיכול

להיות שבסין אין להן שוק אז הן נמכרות רק מחוץ לסין...

Vdrums

New member
נכון, לא נמכרות בסין ארץ הייצור.

זולות בטירוף כן, המחיר מתחיל מ12$!!!

Symbolic

New member
איזה סאונד מעולה בדיוק?

היו לי בתקופות שונות 3 צ'יינות שלהם, כל אחת יותר גרועה מהשנייה. גם המחיר הזול לא שווה פשוט זבל ממדרגה ראשונה. שומר נפשו ירחק

eli4785

New member
חבל לך על המאמץ......

כשאבא שלי טס לסין לפני חצי שנה חרשתי את האינטרנט בניסיון למצוא דילר מקומי למצילות ולא מצאתי שום דבר... מה גם שאבא שלי הסתובב שם ושאל אנשים אם הם יודעים משהו...ונאדה.....אף אחד לא הבין על מה הוא מדבר (או שהבינו ולא ידעו כל כך לענות.....)

METAL15

New member
../images/Emo207.gifשאלה מוזרה קצת

חבר שלי אמר לי לא מזמן שאם אני עושה עבודות ידיים עם מטרונום (כמו שאני עושה היום), ועסוק בדברים אחרים (כאילו לא משקיע תשומת לב במה שאתה עושה בידיים, ואני ב99 מהפעמים עושה מול הטלויזיה), אז אני בכלל לא משפר מהירות וטכניקה... זה נכון?!?!?!? מקווה שלא, כי אלה העבודות ידיים שאני עושה כל הזמן ואני יודע ששיפרתי מהירות.. תודה רבה

ringo rulz

New member
אם שיפרת מהירות

ואתה מרגיש שהשתפרת...אז מה זה משנה מה אומרים לך...תראה בעצמך מה קורה לך...אולי לך זה משפר ולו זה לא

djdubon

New member
חח הזכרת לי ת'צמי לרגע

פעם הייתי מדליק מוזיקה וטלוויזיה, לוקח ת'פד ומתחיל לחרוש. עכשיו כל הפואנטה הייתה לעשות 5 דברים בו זמנית ולהצליח פיקס בכולם- לתופף קצב מסויים או רודמנט מסויים בידיים, רודמנט אחר ברגליים, לשיר את המילים של השיר שמתנגן ותוך כדי לראות טלוויזיה. חח זה לא תרגיל זה סתם כיף. תנסה פעם

למעלה