צריך עזרה בבקשה

omri drum it

New member
צריך עזרה בבקשה

אהלן מתכננים לשלוח לי מאמריקה(יותר נכון ניו יורק) לארץ ויש לי כמה שאלות 1.איזה מצילות יש בסאם אש? 2.האם משתלם לי לקנות מצילה מחו"ל לארץ? 3.יש מכס על תופים? תודה לכל העונים :)

Vdrums

New member
תשובות

1. כל מצילה שרק תרצה, החנויות בארה"ב מחזיקות את כל המותגים. 2. אם מישהו מביא לך את המצילה איתו מארה"ב אז כן. 3. אין

n0p

New member
מכס על תופים

חלק 18, פרק 92, פרט מספר 06 באתר של המכס - או במילים אחרות: כאן כל שבועיים מישהו פה שואל על זה, אז אולי כדי שתכניס את הלינק הזה לטאגליינס?

benhamin123

New member
ואם אני רוצה להביא איתי מארה"ב

מערכת שלמה? עדיין אני לא משלם מכס? תודה...

benhamin123

New member
חחחח עדיין לא הבנתי

אני רוצה להביא מערכת מארה"ב... א. אני משלם מכס? ב. כמה בערך עולה המשלוח? ג.אני מקבל ביטוח על התופים?

eli4785

New member
טוב.....

כשאתה מזמין מערכת מארה "ב דבר ראשון אתה משלם על המחיר שלה + עלות המשלוח (הסה"כ) מע"מ (15.5%) עכשיו משלוח של מערכת מארה"ב יכול לעלות לך 300 דולר ויכול לעלות לך גם 1600 דולר ויותר הכל תלוי בחנות עצמה ששולחת לך יש כאלה שישלחו לך את זה בדואר רגיל ויש כאלה שישתמשו בחברת שליחויות כמו UPS FEDEX וכו' (שם מחיר המשלוחמרקיע שחקים....) מה שכדאי לך לבדוק לפני שאתה קונה סט הוא נושא האחריות יכול להיות שהספק המקומי (ז"א החנות) לא ייתן לך שירות על מערכת שלא קנית דרכו (צריך לראות מה אחריות היצרן של המערכת אומרת) עכשיו אם אתה שואל תכלס אם כדאי או לא במערכות הביניים ומטה (סייישן, ארטיסט, אקספרוט, פורום וכו') ממש לא כדאי מדובר בחסכון של מאות בודדות של שקלים חבל על כל הטרחה והמאמץ המיותרים במערכות היי אנד (כגון DW מאסטרסוורקס וכל הזמנות הקאסטום למניהם) שמחיר המדף שלהן בארץ הוא 20,000 ש"ח + שווה לבצע הזמנה מחו"ל כאן מדובר בחסכון של כמה אלפי שקלים (2,000 ש"ח +) אבל שוב פעם בגלל שמדובר בסט כל כך יקר נושא האחריות משחק תפקיד מרכזי תהיה בטוח במאה אחוז שאתה קונה מספק נאמן (ולא חאפר) ושיש אחריות של היצרן (של המערכת) שחלה על הספק בארץ

benhamin123

New member
תודה על העזרה!!

עוד שאלה קטנטונת.... אם אני בארה"ב יש מצב להביא איתי לישראל מערכת שלמה או שהיא תינזק? ואני יכול להכניס אותה לארץ בלי לשלם מכס? שוב תודה רבה וחג שמח

eli4785

New member
תראה

יאפשרו לך להעלות דבר כזה למטוס אבל יש מצב שהאוברוויט שתשלם על החבילה כבר יעלה לך יותר ממשלוח רגיל בדואר שנע בין 300 ל 500 דולר... (אין לי ניסיון בדברים האלו) במקרה שאתה מביא את הסט אתך אז יש מצב לעקוף את המכס כמו כל עם ישראל במסלול הירוק.... במקרה שאתה שלוח אותו......אם שמע....זאת מדינת ישראל וכאן במכס הכל יכול לקרות....(לך תדע באותו יום יגיע משלוח של 20 LCD ואיז 100 פלאזמות שיענינו אותו יותר מהסט של (למה על טלוויזיות יש מיסי קניה חוץ ממע"מ ועל תופים רק מע"מ))

Drummer11

New member
אם אתה באמת רוצה

אפשר לפרק את המערכת כולל לאגים ולהכניס תוף בתוך תוף ולהביא את זה איתך בטיסה במקום המזוודה, את כל הלאגים לשים בתיק שעולה איתך לטיסה יש לי חבר שעשה את זה והכניס את התופים ככה לארץ בלי לשלם כלום זה קצת בלאגן אבל חוסך ים כסף (בתנאי שאתה יודע מה אתה עושה)

Vdrums

New member
כמה שוקלת המערכת?

והאם קופסה בגודל 24" על 24" יכולה להוות תחליף למזוודה, מבחינת חברות התעופה זה לא משנה כלום?

נצל"ש בקשר למצילות של WUHAN

רציתי לדעת איפה אני יכול לברר מחירים של המצילות האלה בסין. ראיתי פרסום שלהן באיביי, אבל השאלה היא האם זה המחיר מדף שלהן בסין. אם מישהו יכול לעזור, אני אשמח.

eli4785

New member
חבל לך על המאמץ......

כשאבא שלי טס לסין לפני חצי שנה חרשתי את האינטרנט בניסיון למצוא דילר מקומי למצילות ולא מצאתי שום דבר... מה גם שאבא שלי הסתובב שם ושאל אנשים אם הם יודעים משהו...ונאדה.....אף אחד לא הבין על מה הוא מדבר (או שהבינו ולא ידעו כל כך לענות.....)

Vdrums

New member
לא בהכרח, יש מצב

שהמצילות האלו מיוצרות לייצוא בלבד מכיוון שאין להם דרישה בשוק המקומי. תשלח מייל לחברה מהאתר שלהם אולי שם תמצא תשובה.

למעלה