צריך עזרה בבקשה..

• פותח הנושא NTHR2
  • פורסם בתאריך

NTHR2

New member
צריך עזרה בבקשה..

הנני בן 42 והנני סובל מחולשה ועייפות יתר, וזה לא בגלל חוסר שינה, כי הנני יושן מספיק בלילה ואף בשעות היום.. אני סובל מיזה כבר זמן לא קצר, אודה מקרב לב לכל מי שיציע לי פתרון לבעיה זו.. תודה וחג שמח.

freearth10

New member
מה אתה עושה במשך היום?

האם יש איזון בין פעילות אקטיבית לפסיבית? האם אתה מאמץ את העיניים שלך? יושב הרבה מול מחשב? תזונה? מתחים?
מאיה

NTHR2

New member
לא אני לא מול המחשב ותזונה זה ....

אצלי בלי סיבה..

arielJ1

New member
ללכת לרופא

לעשות בדיקת דם, לבדוק בלוטת תריס ורמות סוכר... ואח"כ או במקביל לזה ללכת למטפל ברפואה משלימה...

חולשה

שלום לך, לפי הרפואה הסינית, יכולות להיות כמה סיבות לחולשה. אנסה למנות כמה מהן: בעיה ביצירת האנרגיה: הגוף שלנו מייצר אנרגיה וניזון מתזונה איכותית, שנאכלת בשעות מתאימות. אם מה שאתה מכניס לפה לא איכותי, כלומר אתה מתמקד באכילת מזון מעובד, לא טבעי, לא מגוון ולא מבושל, רבים הסיכויים שתסבול מחולשה. אם מערכת העיכול לא מתפקדת כמו שצריך (ויש כאבי בטן/גזים/שלשולים/עצירות) סביר להניח שהגוף לא מעכל כמו שצריך את המזון ולא סופג את החומרים החיוניים. חשוב לנשום כמו שצריך, ויש רבים שלא מודעים לנשימה נכונה או גרוע מכך - מעשנים. גם זה עשוי להשפיע. גם שינה איכותית היא חשובה, ופה ציינת שאתה ישן מספיק בלילה ואף ביום, נוצר הרושם שאתה ישן יותר מידי, וזה יכול לקרות בגלל שהשינה עצמה היא לא איכותית (לא רצופה, עם התעוררויות באמצע, חלומות מטרידים, נחירות וכדומה) או בגלל שאתה מותש, ויש לברר את הסיבה. סיבה נוספת היא מתח רב, ששואב מאיתנו את כל האנרגיה. דאגה, עצבים וחוסר שקט הם צרכני אנרגיה גדולים, ומי שסובל מהם יהיה מותש. גם מחלות רבות יכולות לכלול סימפטומים של עייפות, כמו גם חוסר איזון הורמונלי וסיבות גופניות נוספות, אם כי זה לא סותר את אף אחת מהסיבות שציינתי. כלומר, יכול להיות שיש חוסר איזון הורמונלי שיסתדר מעצמו עם אורח חיים בריא. בגלל שאתה סובל מזה כבר זמן רב, ולא ברור מה הסיבה, אני מציעה לך להפגש עם מטפל ברפואה סינית שיעזור לך להבין מה מקור הבעיה, ייתן ייעוץ בהתאם ואף טיפול שיעזור. בהצלחה

למעלה