צריך עזרה בבקשה

thewolf26

New member
צריך עזרה בבקשה

היי אנשים אני סטודנט לצילום שנה אחרונה ואני מצלם פרויקט גמר שמתייחס לשבירת מיתוסים ודעות קדומות על אנשים שמתעסקים בספורט מוטורי ו/או ספורט אקסטרים. אני מחפש בחורים/ות שביום יום עובדים למחייתם באיזו שהיא עבודה שיגרתית ולא מאתגרת במיוחד ובזמנם החופשי פורקים עול על האופנוע שלהם או ספורט אקסטרים אחר כל שהוא. סתם דוגמא,צילום ראשון- ש' בת 28 מנגנת בצ'ילו מאז שהייתה קטנה,צילום של ש' מנגנת בצ'ילו בשיא התמימות לובשת שמלה לבנה בתולית לגמרי . צילום שני- ש' עדיין בת 28 רוכבת על אופניי הרים ומשתתפת בתחרויות דאון היל ,צילום של ש' בזמן קפיצה מדרופ של 2 מטר עם כל החליפה והצביצב עליה. מי שחושב שהוא מתאים ורוצה להשתתף בפרוייקט בבקשה צרו איתי קשר או במייל [email protected] או בטלפון 050-6559124 תודה רבה איתי בלסון לינק לכמה עבודות שצילמתי

Le Duke

New member
שאני אבין...

אתה רוצה לצלם את הבנים עם שמלות? פויה! מצד שני ,דרופ של 4 מטר עם צ'לו נשמע מענין

111SM

New member
תצלם את שחרלרט

ביום הוא עושק אנשים תמימים ובסופי שבוע הוא משחק אותה חבר שלהם שחר לרט יא אומו

111SM

New member
חוץ מזה מה אתם צוחקים?

במקום לשים לזה סוף כרובי יא טיפש תתחיל אתה( לא להיות חבר של שחר כיאלו דה .. סתום) ואז תראה פתאום איך הוא יהיה נחמד תימנים רק כוח הם מבינים

MexMex

New member
אם היית בודק קצת לפני ששמת את

ההודעה שלך, היית רואה שהיחס היה הופך להרבה יותר חיובי אם היו ציצים בצילומים שלך!

45degrees

New member
אני מוכן, אבל האקסטרים הפוך:

באמצע שבוע אני רוכב-מקלדות מסוקס בסופי שבוע אני "מתפוצץ בסגנון חופשי" עם 8 גלגלים...

34TK

New member
כן אהה ..אני מטפל ברוכב אופנוע

שהתפוצץ למוות ולאחר 4 חודשים של הרדמה יזומה התעורר ..ליפני שנתיים. בין לבין אני מנסה קצת לרכוב.

45degrees

New member
רולרבליידס, רמפות...

אתה יודע - החיים מתחילים ב 45 מעלות

111SM

New member
ולי יש מישהו לתפקיד השמלה

שביט איס בזמן האחרון החל לגלות את נטיותיו החדשות ... מוזר בגיל הזה שביט ? אתה לא חושב שזה קצת מאוחר....חיחיחיחי

ktmrf

New member
אביב יא הומו איזה נטיות חדשות

יא מורט שערות לי יש נטיות או לך ואני לא זוכר שאתה רוכב ביכלל .כי אתה עושק בליראות את עצמך במראה יא אוכל טונה במים ותפסיק לצלם את עצמך עם נוקיה שלך יא ילד זיין (אתה רוצה מילחמה
)??????????????????????????????

למעלה