צריך עזרה בבקשה

Shadow Of Death

New member
צריך עזרה בבקשה

אני בן 15 ומנגן 7 חודשים ואני רוצה לקנות גיטרה חשמלית הבעיה שלי שבגיטרות חשמליות אני לא מבין הרבה בכלל. אם אתם יכולים תכתבו לי דגמים של גיטרות חשמליות טובות למתחילים שנותנות צליל טוב לרוק ולרוק כבד תודה

mocko

New member
Exor

תעיף בבקשה את התגובה הלא ממש מצחיקה שמישהו הוסיף . אם יהיה אפשר גם לחסום את המשתמש הזה , אל תתבייש לעשות את זה . לגבי השאלה , הדגמים הבסיסיים של חברות איבאנז , פנדר ( גם חיקויים ) ווושבורן יכולים להתאים לך כגיטרת מתחילים לרוק . יש כמובן גם חברות אחרות ( ודגמים אולי קצת יותר זולים ) - כדאי אולי שתקפוץ לכמה חנויות באיזור שלך עם איזה חבר או שניים שמבינים קצת בגיטרות , ותנסו ביחד את הכלים . אחרי שתראה מה מוצא חן בעיניך , שתף את האנשים פה , ואולי יהיה אפשר לעזור קצת יותר ....

The Exorcist

New member
אני מציע לך לחכות עוד כמה חודשים

2 סיבות: עוד כסף ועוד ידע. לשאלה שלך, איבנז סדרת RG,S,ג´אם והדגמים של סטריאני. מיוזיק מן: סילואט וסילואט פלוס והדגמים של פטרוצ´י. גיבסון: אקספלורר, לס פול, פליינג וי. פנדר פחות יתאימו, אבל אם כבר אז יש את הסאב סוניק וכל גיטרה שמכילה האמבקר אחד ומעלה (גם כאלה עם סינגלים יתאימו) אמ...כמובן יש את ESP, פרננדז, ג´קסון ועוד... הדגמים תלוי בכסף שיש לך. אני ממליץ לך להשקיע לגיטרה 1000 דולר (נעגל את זה ל5000 ש"ח) ולמגבר 200 דולר (נעגל ל1000) זה יתן לך גיטרה מצויינת ומגבר מצויין. כמה כסף יש לך? שלחתי לך גם הודעה בנושא לתא האישי שלך בתפוז (צד שמאל למעלה יהיה כתוב לך שיש לך הודעה חדשה, תלחץ ותקרא.

למעלה