צריך עזרה... בבקשה...

צריך עזרה... בבקשה...

עד לפני מספר שבועות, לא הייתה לי שום בעייה להתחבר ל-IRC. מאז שעברתי ל-ADSL, כל פעם שאני מנסה להתחבר, בלי קשר לסוג הרשת ו/או השרת, אני מקבל את ההודעות הבאות: irc.inter.net.il- *** Looking up your hostname... - -irc.inter.net.il- *** Checking Ident - -irc.inter.net.il- *** Couldn´t look up your hostname - (זאת דוגמא משרת אחד, אבל כך זה בכולם). ניסיתי לשנות את האפשרויות בדיוק לפי ה-HELP של ה-mIRC, אבל כלום לא עוזר. יש למישהו רעיון ? בברכה, איל וובר.

havlaz

New member
נו, ומה הבעיה?

לי זה תמיד כך ואין רע בזה [23:21:58] -irc.bool.co.il- *** Looking up your hostname... ----------- [23:21:58] -irc.bool.co.il- *** Checking ident... ----------- [23:21:58] -irc.bool.co.il- *** Couldn´t resolve your hostname; using your IP address instead ואז הוא מתחבר, מה הבעיה? אתה לא מצליח להתחבר? אתה מקבל אולי עוד הודעות?

יעקב 24

New member
אולי

המירק אומר שהוא לא יכול להביט על hostname שלך ובכך הוא לא יכול להתחבר אליך כנראה שהגדרות האינטרנט שלך גבוהות מדי נסה לשנות אותם כך שהם לא יפריעו לשרת להביט על הhostname שלך שיהיה לך לילה רעעעעעעעעע(איזה רע אני
) לילה טוב

havlaz

New member
עדין לא הבנתי

זה לא אמור להפריע להתחברות זה פרט שולי..

shiups

New member
אולי !!!

יש פעמים שגם אני לא מצליח להתלבר אבל יש שרתים אחרים שאני כן מצליח להכנס בדוק שרת אחר יש גם אפשרות שבשרת שאתה נכנס השם שלך קיים שם אז תחליף את השם שלך לשם אחר בדוק א הכל בהצלחה!

havlaz

New member
אין קשר

בין ההודעה לניק שהניק תפוס הוא מקבל הודעה אחרת

^SliM^

New member
אוקיי אז ככה

יש כמה אפשרויות לפתור את הבעיה הזאת, תלוי בבעיה הספציפית אצלך ולפי מה שהבנתי עוד לא מצאנו אותה. נצטרך לנסות כמה דברים אז אם עדיין לא הצלחת לפתור את הבעיה נצטרך לתפוס יום ולעבוד בזמן אמת כי אחרת זה לא יעבוד. אני חדש כאן ואני מקוה שיהיה לי זמן לעבור פה.. ננסה יום שבת אולי נתפוס זמן. ^SliM^

spheonx

New member
למה לשגע ת´בנאדם?!?

אוקיי, אז ככה כל ספק אינטרנט נותן לך כשאתה מתחבר כתובת IP יש ספקים שנותנים גם hostname זו בעצם כתובת אלפאנומרית לא כל ספק נותן hostname שרת הצ´אט שאתה מתחבר אליו בעצם מנסה למצוא את כתובת hostname שקיבלת (אם קיבלת) מהספק שלך ועל ידי הכתובת הזו מזוהה הכתובת שלך בשרת (לשימוש בבאנים וכו´) לא שמעתי על שרתים שלא נותנים כניסה בגלל שאין לך hostname מה שאני כן יודע, זה שיש שרתים שלא נותנים כניסה אם שירות ה identd לא פעיל, זה משהו אחר מה כתוב לך בדיוק בשורה האחרונה לפני הניתוק? שורת ה error? תכתוב את זה פה, ואולי נוכל לעזור לך טיפה יותר

למעלה