צריך עזרה בבקשה....

Guardian Ang3l

New member
תקשיב שנייה...

את השלב הקשה כבר עברת... פשוט תיפגש איתה, תגיד לה שתבוא אלייך או ההיפך או שתלכו לאנשהו... תביא לה לשמוע את השיר שהכנת לה, ומשם הכל כבר יתגלגל לו לבד:) אל תדאג זה לא יהיה קשה כמו שזזה ניראה לך בהצלחה

משתמש17

New member
זה נשמע לי הרבה יותר קשה

חוץ מזה שהשיר עוד לא מוכן... ואני לא רוצה לבזבז זמן

Guardian Ang3l

New member
פשוט תיפגשו...

תילחו לשחק סנוקר... תמצאו כבר מה לעשות... תדברו ותראו לאן אתם ממשיכים..

משתמש17

New member
טוב אנשים עכשיו אני אסביר הכל...

טוב אז ככה, אני עדיין צריך ת'עזרה שלכם, הנה ההסבר המפורט: עד עכשיו הייתי מחובר לפורום מהפלאפון ובגלל זה אולי לא הבנתם ת'מצב אז: אתמול בערב בסוף לא יצא לי לדבר איתה בגלל שהיו מלא אנשים ולא ממש הצלחתי אותה לקחת לשיחה בצד. היום דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שהוא לא באמת אוהב אותה אלא סתם נתן אותה בתור דוגמא שאני אסביר לו עאיך להתחיל עם בת. היום, לא יצא לי לראות אותה בינתיים, לביצפר לא הלכתי בגלל שהייתי בבית עסוק בלכתוב לה את השיר ואחה"צ היא נסעה לאיזה קרובים או משהו, לא יודע בדיוק. כשהיא חזרה הביתה ונכנסה לאייסיקיו לא הצלחתי יותר להחזיק מעמד ואמרתי לה באייסיקיו שאני אוהב אותה, היא אמרה לי: "זה הדדי" ואז שאלתי אותה איזה סוג אהבה אז היא אמרה לי: "לא יודעת" ואז היא שאלה אותי ואמרתי לה:"בת זוג" ואז היא אמרה לי שצריך לדבר על זה פנים מול פנים... אני לא יודע מה לעשות בשיחה הזאת כי אין לי ממש נסיון בזה תעזרו לי בבקשה, תגידו לי מה להגיד? איך להתנהג? כי אני ממש אוהב אותה מכל הלב ואני לא רוצה לעבד אותה כי אני יודע שאם היא לא תסכים כנראה שהקשר הכ"כ טוב שהיה לנו הלך... תעזרו לי בבקשה....

משתמש17

New member
תתעוררו!!!!!!! אני חייב עזרה דחוף

תקראו את ההודעה שמעל ותעזרו לי כי עם לא אני אבוד....

BreakingMeDown

New member
אוקי..

תשמע הייתי במצב כזה.. ואותי עוד דחו. "צריך לדבר פנים אל פנים", אני כבר בטוח שהיא שלי, והיא אומרת שאנחנו לא מכירים מספיק. ותאמין לי לקחתי את זה קשה, אבל יום אחרי זה הרגשתי יותר טוב. זה לא כזה סיפור. אולי לפני זה ממש מפחיד.. אתה פשוט צריך לא לחשוב על זה כל כך.. תחשוב כמה טוב יכול לצאת מזה.. אתה פשוט לוקח נשימה עמוקה והולך לדבר איתה. תאמין לי זה יזרום.. לדעתי היית צריך להגיד לה פנים אל פנים, אבל זה לא משנה. אם זה הדדי, אז פשוט תלך אליה ותדבר. ותאמין לי זה יזרום.. זה אולי עכשיו נראה לך הדבר הכי מפחיד, אל תדאג. תגיד לה "בואי נדבר מחר", ושהיהיה בהצלחה

מאמי תזרום...

מאמי תזרום איתה ותבפחו לחברים! אים החבר שלך הוא חבר אמיתי הוא היה מבין והיה משחרר! ואולי אתה תוכאל לשדך לו משיהי אחרת! אל תהיה עצוב בגלל זה! תסביר לחבר שלך ואני בטוחה שהוא יבין!

משתמש17

New member
בפעם השלישית...

חבר שלי ירד ממנה... הבעיה היא שאמרתי לה באייסיקיו שאני אוהב אותה, היא אמרה לי: "זה הדדי" ואז שאלתי אותה איזה סוג אהבה אז היא אמרה לי: "לא יודעת" ואז היא שאלה אותי ואמרתי לה:"בת זוג" ואז היא אמרה לי שצריך לדבר על זה פנים מול פנים... ואני לא יודע מה לעשות בשיחה הזאת בפנים מול פנים חוץ מלזרום כי בתכל'ס אני אמור להתחיל ולפתח את השיחה הזאת...

Guardian Ang3l

New member
אל תתכנן...

פשוט תהיה עצמך... הרי אותך היא אוהבת לא את התיכנונים... תהיה עצמך הכי טוב!

nobodyman

New member
אחי אל תפחד

היא אוהבת אותך גם לא? אז אין בעיה תדברו על מה שבא לכם עליכם תזרום היא לא "האויב" אז אל תפחד :)

../images/Emo72.gif../images/Emo60.gif חמוד...

אתה מכיר אותה הכי טוב[לפחות מכיר אותה יותר מאיתנו] תזכיר לה שאתם צריכים לדבר על זה,ופשוט תיהיה עצמך...באמת....המילים כבר יצאו לבד..והכי חשוב! אל תלחץ..באמת שהכי חשוב זה לא להילחץ..פשוט תנשום נשימה עמוקה,או שניים או אפילו עשר לפני,ואם אתה מוצא את עצמך בלי מילים תגיד לה שקשה לך לדבר על זה,היא תבין אותך...

משתמש17

New member
לפי מה שהבנתי מהשיחות הקצרות ביננו

יש משהו שמפריע, כי היא אמרה שהיא אוהבת אותי וכשאני אמרתי שאני אוהב אותה כבת זוג ושאלתי אותה עם זה הדדי היא אמרה לי שזה קצת יותר מורכב מזה... ובגלל המשפט הזה אני מתחרפן... מה זה יכול להיות? בסוף דחינו את השיחה למחר...

../images/Emo72.gif../images/Emo60.gif בסדר...

יש לך פחות מ24 שעות לחכות...לך לעשות מקלחת וטבה,ולישון,תקום ותעשה את השיחה הזאת... רק היא יודעת מה המשפט הזה אומר...אולי היא רוצה מישהו אחר...אבל לא נורא,פעם אתה נופל ופעם אתה קם[וואו,איזה תיזמון גרוע כדי להשתמש במשפטים מסוג זה..חחח]

../images/Emo72.gif../images/Emo60.gifפססססססדר

גם אני והנסיון שלי הוא נפילות...רק נפילות[ואצלי זה איזה חמש שש] אבל לאט לאט אחרי הנפילה קמים ואז נופלים שוב...חחח...סתם...בסופו של דבר תיהיה הצלחה "אם בהתחלה אתה נופל,קום ונסה שוב" [וואו,מה יש לי מזה?]

SecretIdentity

New member
כנס...

החבר שרוצה אותה... אם הוא חבר אמיתי הוא יבין אותך. מומלץ ורצוי לדבר איתו לפני שאתה מתחיל עם הידידה... אם אתה כל-כך בטוח בקשר לידידה הזו אז בהצלחה, תנסה ותראה מה יוצא. אם שניכם רוצים אין שום דבר שיעצור את זה. והידידה האחרת? כולה דלוקה עליך... זה עניין קטן... בוא נגיד שתוך שבוע-שבועיים היא תשכח אותך, זה העניין האחרון שצריך להפריע לך. ולך כבר לידידה הזאת שלך , תגיד לה מה אתה מרגיש, ותזרום עם זה...

למעלה