צריך עזרה בבקשה....

משתמש17

New member
מאוד

שיחות מאוד מאוד קשות... איך אני יכול לשכנע אותו שאני ממש חייב להיות איתה ואיך אני אומר לך בפנים שאני אוהב אותה???

kineret5

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

קודם כל קח אוויר והרגע
ושנית- תחשוב קודם מה אתה רוצה? האם אתה באמת אוהב אותה? או שמא אלו רגשות של משהו חסר שצריך להשלים אותו? תגש לחבר שלך, הוא בוודאי בהתחלה קצת יכעס ואחרי שיעבור קצת זמן הוא יבין אותך.. בסופו של דבר על רגשות אי אפשר לשלוט... איך אתה אומר לו את זה? בצורה יפה, ועדינה.. נגש אלב ומספר לו לאט לאט מה אתה מרגיש. בהצלחה!

fireballfxp

New member
תקשיב..לדעתי פשוט תדפיס את מה שרשמת

תן לו לקרוא את זה בתור התחלה של השיחה שלכם..זה מביא כנות עמוקה ואני מאמין שזה יעשה חצי מהעבודה, דבר שני אתה יכול לנסות להכיר לו מישהי אחרת, ככה שזה ישכיח ממנו אותה, ובקשר אלייהף לדעתי אתה מסתדר עם זה מצויין!! בהצלחה!!

משתמש17

New member
צריך עזרה בבקשה....

שלום, אני בן 17 ויש מישהי שאני ממש אוהב, אוהב יותר מאשר את עצמי... הבעיה היא שיש לי חבר ביישן שגם רוצה אותה ואני לא יודע מה לעשות? מצד אחד אני איתה כמעט כל הזמן, בביצפר, בערב ומצד שני חבר שלי כל הזמן שואל אותי מה לעשות בשביל לקדם את הקשר ביניהם. אנ'לא יכול יותר עם זה, למשל היום חזרתי איתה מביצפר, ליויתי אותה על הבית שלה ובאז עד עכשיו אני יושב ומחכה שיגיע הערב בשביל לצאת ולראות אותה שוב. ב4 לילות האחרונות ההורים שלי אמרו לי שתוך כדי שינה אמרתי את השם שלה. מה לעשות? אני יודע שלא תיהיה לי בעיה להיות איתה כי נראה לי שהיא גם אוהב אותי, אנחנו כל הזמן מחובקים (קשה לראות אותנו באותו האזור מבלי שניהיה ביחד ומצד שניה אני לא יכול ללכת ולדבר איתה על זה כי אני לא רוצה לפגוע בחבר שלי שלא יחשוב שהוא שפך את הלב שלו לידי ואני הלכתי ולקחתי לו ת'חלום. עוד רציתי לציין שהוא לא יודע מה אני מרגיש כלפיה. בנוסף לכך גיליתי שעוד ידידה שלי אוהבת אותי דרך ידידה אחרת שהיא כמו אחות שלי אנחנו מדברים על דברים שאני לא יכול לדבר איתם אפילו עם אחי. מה לעשות אנשים? אני לא יכול יותר עם המצב הזה? אני יושב כבר לפחות שעתיים מול התמנה שלה ושומע מוזיקה שיש בהם אלמנט של אהבה.... תעזרו לי בבקשה....

משתמש17

New member
לא יודע.... :(

עוד לא ממש הבנתי איך לעשות את זה? היום ב9 אני יוצא איתה עם עוד כמה חבר'ה.... מה לעשות???

fireballfxp

New member
תקשיב..

לדעתי אחרי המפגש המשותף שלכם תזמין אותה סתם לעשות איזה סיבוב בדרך לבית.. תדבר איתה, תנסה אולי לראות אם מה שאתה חושב באמת נכון, תגיעו איכשהו לשיחה "עליכם" ואז פשוט תספר לה מה שסיפרת לנו, תגיד לה שאתה אוהב אותה, תראה איך היא מגיבה, אחרי זה לדעתי תספר לה את הבעייה עם החבר, אולי היא תוכל לתת לך עצה בנושא מנק' מבט שלה.. למרות שלדעתי אם יש לך זמן אז קודם מדברים על החבר ורק אחרי זה עושים משהו בנידון!

תפוס שיחה עם שניהם

ותעשה את מה שהוא אמר.. (המשתמש מלמעלה) תדפיס את זה, פה הסברת בצורה טובה. ואז תרחיב לו והכל.. ודבר איתה גם בדרך, אני חושבת שכדי לגמור עם זה כמה שיותר מהר (עם השיחות הקשות) אבל אולי תדחה את זה קצת בהתאם למה שחבר שלך יגיב.

משתמש17

New member
אני לא יודע איך

ליויתי אותה הבית וליד הבית שלה אמרתי לה שאני אוהב אותה והיא אמרה לי שהיא גם ובדיוק אבא שלה התקשר ואמר לה לחזור הביתה אז סיכמנו שנמשיך לדבר על זה מחר. אין לי מושג איך להמשיך את השיחה הזאת לזה שאני אציא לה להיות איתי. ולגבי החבר כבר דיברתי איתו והוא אמר לי שהיא לא אוהב אותה באמת אלא שהוא סתם נתן אותה בטור דוגמא בשביל שאני אסביר לה בקטנה איך להתחיל עם בת. אופפ אני לא יודע איך להמשיך את השיחה הזאת איתה הלאה, תעזרו לי בבקשה אני לא הולך לישון עד שאני לא יודע מה לעשות ב100 אחוז. תעזרו...

משתמש17

New member
לא

עם החבר כן אבל איתה לא, אני לא יודע איך להגיע בשיחה לשלב שאני מציע לה להיות איתי

..

כבר עברת את החלק הקשה. אמרת לה והיא אמרה לך חזרה. תציע לה להיפגש לאנשהו. יו נאוו דייט. אלא אם כן אני מפספסת משהו ואתה עדיין צריך לדבר איתה על משהו (?)

משתמש17

New member
אני מצטט את עצמי שוב...

"טוב אז ככה, אני עדיין צריך ת'עזרה שלכם, הנה ההסבר המפורט: עד עכשיו הייתי מחובר לפורום מהפלאפון ובגלל זה אולי לא הבנתם ת'מצב אז: אתמול בערב בסוף לא יצא לי לדבר איתה בגלל שהיו מלא אנשים ולא ממש הצלחתי אותה לקחת לשיחה בצד. היום דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שהוא לא באמת אוהב אותה אלא סתם נתן אותה בתור דוגמא שאני אסביר לו עאיך להתחיל עם בת. היום, לא יצא לי לראות אותה בינתיים, לביצפר לא הלכתי בגלל שהייתי בבית עסוק בלכתוב לה את השיר ואחה"צ היא נסעה לאיזה קרובים או משהו, לא יודע בדיוק. כשהיא חזרה הביתה ונכנסה לאייסיקיו לא הצלחתי יותר להחזיק מעמד ואמרתי לה באייסיקיו שאני אוהב אותה, היא אמרה לי: "זה הדדי" ואז שאלתי אותה איזה סוג אהבה אז היא אמרה לי: "לא יודעת" ואז היא שאלה אותי ואמרתי לה:"בת זוג" ואז היא אמרה לי שצריך לדבר על זה פנים מול פנים... אני לא יודע מה לעשות בשיחה הזאת כי אין לי ממש נסיון בזה תעזרו לי בבקשה, תגידו לי מה להגיד? איך להתנהג? כי אני ממש אוהב אותה מכל הלב ואני לא רוצה לעבד אותה כי אני יודע שאם היא לא תסכים כנראה שהקשר הכ"כ טוב שהיה לנו הלך... תעזרו לי בבקשה...." זה מה שאני צריך עזרה...

משתמש17

New member
PLZZZZZZZ HELPPPPPP MEEEEE

אנשים בבקשה... אני לא יכול היום מתוך כל הלילה ישנתי אולי שעה.... תעזרו לי בבקשה, איך אני מקדם את השיחה איתה לזה שאני אציע לה להיות איתי?

fireballfxp

New member
חחח אחי מה יש לך יא גנוב??!

היא כבר אמרה לך שהיא אוהבת אותך ואתה אמרת לה אותו הדבר, מה עוד כבר יש לקדם?!? פשוט תיפגש איתה, ותזכיר לה תשיחה מאתמול, תגיע איתה למצב של נשיקה..

משתמש17

New member
חח הבנתי את זה....

אבל איך????????????? נ.ב אני עושה מוזיקה אני יושב כמה איזה 4 שעות (במקום ללכת לביצפר) ומפיק שיר אהבה שמוקדש לה....

fireballfxp

New member
נו אז אתה תותח לגמרי!!

מה עוד אתה צריך?!? תביא לה את השיר, תחבק אותה..תגיד לה שאתה אהב אותה ותנשק אותה.

משתמש17

New member
הלוואי והיה לי את האומץ ואיך...

כי בתכל'ס השיר יגיע אליה דרך האייסיקיו.... ו... לא יודע.... אני צריך שתסבירו לי שלב שלב מה לעדות :,(

למעלה