צריך עזרה בבקשה....
שלום, אני בן 17 ויש מישהי שאני ממש אוהב, אוהב יותר מאשר את עצמי... הבעיה היא שיש לי חבר ביישן שגם רוצה אותה ואני לא יודע מה לעשות? מצד אחד אני איתה כמעט כל הזמן, בביצפר, בערב ומצד שני חבר שלי כל הזמן שואל אותי מה לעשות בשביל לקדם את הקשר ביניהם. אנ'לא יכול יותר עם זה, למשל היום חזרתי איתה מביצפר, ליויתי אותה על הבית שלה ובאז עד עכשיו אני יושב ומחכה שיגיע הערב בשביל לצאת ולראות אותה שוב. ב4 לילות האחרונות ההורים שלי אמרו לי שתוך כדי שינה אמרתי את השם שלה. מה לעשות? אני יודע שלא תיהיה לי בעיה להיות איתה כי נראה לי שהיא גם אוהב אותי, אנחנו כל הזמן מחובקים (קשה לראות אותנו באותו האזור מבלי שניהיה ביחד ומצד שניה אני לא יכול ללכת ולדבר איתה על זה כי אני לא רוצה לפגוע בחבר שלי שלא יחשוב שהוא שפך את הלב שלו לידי ואני הלכתי ולקחתי לו ת'חלום. עוד רציתי לציין שהוא לא יודע מה אני מרגיש כלפיה. בנוסף לכך גיליתי שעוד ידידה שלי אוהבת אותי דרך ידידה אחרת שהיא כמו אחות שלי אנחנו מדברים על דברים שאני לא יכול לדבר איתם אפילו עם אחי. מה לעשות אנשים? אני לא יכול יותר עם המצב הזה? אני יושב כבר לפחות שעתיים מול התמנה שלה ושומע מוזיקה שיש בהם אלמנט של אהבה.... תעזרו לי בבקשה....