צריך עזרה בבקשה...

morrr17

New member
צריך עזרה בבקשה...

תראו אנחנו קבוצה של 7 אנשים שצריכים לעלות בגרות בפברואר אנחנו 7 שחקנים טובים שמצפים מאיתנו להפציץ בבגרות אנחנו בבית ספר שכל הבגרויות והמחזרות בוא זכו לתגובות בעיתונים וכאילו אין...אנחנו חייבים לתת את כל מה שיש לנו על הבמה...ואנחחנו מחפשים מחזה ע נ ק שיגרום לקהל לתדהמה ולהלם אנחנו רוצים משהו חזק בגרות קשה שנעבוד יום וליל בשביל להגיע לתוצאות הנדרשות שיהיה לנו כיף לשחק את המחזה ושזה ישתלם לנו אנחנו בגדול חשבנו על כמה מחזרות כמו " עם חיוך ואקדח " וכמו " חתול רחוב " אבל אנחנו יודעים שיש דברים יותר יפה..אבל הבעיה שאנחנו לא יודעים אנחנו לא מכירים ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם בבקשה שמישהו ירשום לפחות משהו למחזה ענק שכמה תלמידים מבית ספר למשחק בצפון יעשו ויגלמו את זה בצורה יפה וטובה שהקהל יהיה בשוק מהבימוי והמשחק והאומץ והעלילה של המחזה... בבקשה תתנו לי רעיונות למשהו יפה למחזה באמת יפה שאפשר לשחק אותו ושיתן תוצאות ושנגיע לסיפוק ממנו.......בבקשה תעזרו לי זה דחוף אנחנו רוצים כבר לשבת על עריבה תפאורה וכו'...מחכה לתשובה...באמת אתם לא יודעים איך אתם תעזרו לי ת ו ד ה!!!!!!!!! שיהיה לנו לילה טוב!

x0x0x0

New member
../images/Emo26.gif

פבואר? ואווו ואתם רק עכשיו מתתחילים לעבוד?! גם לנו יש את הבגרות בפבואר והתחלנו כבר לפני חודשיים... אמממ אני יכולה להגיד לך מה מעלים אצלנו ואולי תמצא פה משהו: פופקורן קן הקוקיה כולם רוצים לחיות 8 נשים

morrr17

New member
ת ו ד ה --> עוד..

כן אנחנו מעופפים.. יופי תודה על ההמלצות אני אבדוק אותם! עוד עוד עוד

x0x0x0

New member
אני לא יודעת אם את מכירה אבל

נופר.... זה אומר לך משהו?

מרמרה

New member
נופר?...

מממ בלונדינית? נראה לי שהייתי איתך בקבוצה במחנה אומנויות לא סגורה על זה

x0x0x0

New member
חחחחח כן

זאת אני! וווואו אני בכלל לא זוכרת מי היה איתי בקבוצה במחנה אומניות, האמתי שאני בכלל לא זוכרת כלום משם
מי את?

x0x0x0

New member
בחרתם היום דיאלוגים לבגרות?

פשוט נכנסתי באמצע השיעור שלכם לחדר תיאטרון לקחת משו אז יצא לי לשמוע... מה בחרת?

מרמרה

New member
.....

אני עושה מונולוג וכנראה שאני עושה את שחש מיעקובי וליידנטל ובתאל מותק!!! =] אה ואני יעל

x0x0x0

New member
את בטוחה שאת רוצה לעשות מונולוג?

כל הכיף היה לעשות את כל החזרות ביחד והכל (אנחנו היינו 3 אז בכלל...) זה הרבה פחות כיף לעשות חזרות עם עצמך למרות שהשנה הייתי מתה להתחלף איתך! 7 אנשים בקבוצה זה יותר מדייייייי

Cabaret

New member
"רחוב" של ג'ים קארטרייט

רגע, כמה בנים וכמה בנות אתם בכלל?

x0x0x0

New member
תנסו את...

גן עדן דרום זה מחזה ממש יפה שאנחנו לא יכלנו לעשות פשוט בגלל שאין לנו מספיק בנים

Cabaret

New member
../images/Emo45.gif

למרות שזה לא כזה מחזה מפוצץ וחזק כמו שאתם מחפשים.. יש לי את ה- מחזה בשבילכם ב-הא הידיעה! "שרידי אנוש בלתי מזוהים וטבע האמיתי של האהבה" של בראד פרייזר. חומר קשה מאוד. אני מזהיר מראש, הוא בכלל בכלל לא פשוט, וצריך במאי יצירתי וגאון כדי שזה יעבוד בצורה טובה. הרבה הרבה עבודה קשה, אבל יש עם מה לעבוד. ויש גם את "הרובע העתיק" של טנסי וויליאמס שזה גם מחזה משובח.

yarden151

New member
לא רק "הרובע העתיק"...

טנסי וויליאמס הוא כותב מצוין.יש לו מחזות נהדרים. אבל לפי החלוקה בקבוצה שלכם המחזה הזה בהחלט יכול להתאים.שווה גם להתאמץ ולקחת מחזות שלא בהכרח עונים לחלוקה,ובעיבוד(במידה ואפשרי)להתאים את הדמויות לכמות האנשים,זאת כמובן במידה ותמצאו מחזה שאתם באמת רוצים והמגבלה שלכם תהייה החלוקה.

morrr17

New member
אם אתה אומר אבל..

קודם כל תודה רבה לכולם!! אגב גן עדן דרום קראנו אותו אבל לא אהבנו וגם לא הסתדרנו לנו עם התפקידים.. מאיפה אני יכול להשיג מידע על " הרובע העתיק " כל מה שקשור לטנסי ווליאמס ויש מידע זה אך ורק בקשר ל"ביבר הזכוכית"...

למעלה