צריך עזרה בבקשה..

צריך עזרה בבקשה..

היי כולם. אז ככה אני פצפיסט.. השבוע קיבלתי לצערי הרב צו ראשון =[ ואני לא מתכוון להתגייס לצבא, מטעמי מצפון. שמעתי סיפורים שזה קשה להשתחרר על פרופיל 21 אבל אני יהיה מוכן לעשות הכל כדי לא להתגייס, העקרונות שלי חשובים לי.. אין לי בעיה לעשות שירות לאומי כל עוד זה לא קשור למסגרת צבאית. יש לכם רעיונות מה אני צריך לעשות? (שמעתי שאני צריך לשלוח מכתב לצבא לפני שאני הולך לקבן או משהו כזה.. ?) תודה Atom Heart Mother

לפי מה שהבנתי..

צריך ללכת לקב"ן ישר בצו הראשון ולבקש ממנו להשתחרר על 21.. ורק אז אם הוא יסכים הוא ישלח אותי לוועדה שתשחרר אותי על 21 נפשי .. זה נכון ? תודה

Mיקי_

New member
קב"ן ו21 נפשי זה בהחלט לא פציפיזם

אם יצאתם על 21 נפשי לא יצאתם על פציפיזם (יציאה על פציפיזם היא רק מטעמי מצפון), גם אם אתם מגדירים את עצמכם כפציפיסטים, הצבא בכל אופן מגדיר אותכם כמעורערים נפשית ובלתי כשירים בשל כך לשירות, לפציפיזם שלכם אין שייכות לכאן מבחינת הצבא או בכלל.

qmr

New member
בולשיט

פציפיזם או לא פציפיזם אתה צריך לשרת את המדינה שלך אף אחד לא מחייב אותך לרצוח אוכלוסייה אזרחית אתה יכול לשרת בקרייה או בכל מקום אחר ש"יתאים" לך אבל אל תתחמק מלשרת את המדינה שלך, כי זה כבר לא פציפיזם זה כבר גועל נפש

Mיקי_

New member
שירות לאומי הוא שירות גם הוא

אין שום צורך שפציפיסטים יפעלו כנגד המוסר שלהם. אבקשך להמנע מהערות כאלה בעתיד או למצוא להם במה אחרת.

לא, אין מצב..

אני לא יילך לשרת מסגרת שפועלת נגד העקרונות שלי .. גם אם זה חובה או לא . העקרונות שלי זה מי שאני ואני לא אשתנה. חוץ מזה שאני מתכוון לעשות שירות לאומי ..

optinet

New member
ההשלכות של פרופיל 21

מידע מוסמך מעו"ד - חובה לדעת לפני שאתה שואף לפרופיל זה... מקווה שעזרתי

למעלה