צריך עזרה בבקשה

Dillinger

New member
צריך עזרה בבקשה

שלום הקשבתי בלילה ל88 אף אם והיה לילה של אלבומים ונראה לי שהקשבתי בדיוק לשיר האחרון מהאלבום שהם השמיעו כי אחריו היה דני ליטני ולא נראה לי שדני ליטני הוא זה שביצע את השיר ששמעתי השיר היה פרוגרסיבי לחלוטין. יותר לכיוון פרנק זאפה. המילים שלו היו משו כמו "אבא'לה בוא ללונה פארק" "איך אני אוהב גלגל ענק" זה כל מה שהצלחתי לקלוט. אני חייב לדעת מי ביצע את זה. לא האמנתי שזה ישראלי.

מורנא007

New member
לפי התיאור שלך:

שלמה גרוניך - לונה פארק מהאלבום צמר גפן מתוק שיצא בשנת 1982.

כן, בסך הכל נגן אולפן

מנגן מה שאומרים לו, כמו תמיד

sixkiller2003

New member
שיר מעולה...

פרודיה כמובן על שיר הילדים המוכר... גרוניך במיטבו... השיר הכי פורגרסיבי שיצא באותה תקופה.. אגב כל הדיסק בו יצא השיר נקרא "צמר גפן מתוק" והוא הופק מוזיקלית ע"י מתי כספי שעשה עבודה נפלאה... אכן הדיסק מתובל בהשפעות זאפאיות לרוב..

RedCherry

New member
קרה לי מקרה מצחיק

שנחשפתי במקרה לאלבום כשההורים שלי שמו אותו באוטו בדרך חזרה מים המלח, לקח לי זמן להבין את זה אבל אז הבנתי שאני שומע "רוק מתקדם" באוטו וכולם נהנים מזה. מוזר.

רק חלק מהאלבום הוא פרוגרסיבי

רוב האלבום הוא פשוט אוסף של שירים עם עיבודים בלתי-שגרתיים. החלק הפרוגרסיבי נמצא שם במיעוט.

JohnPaul

New member
אני לא מת על גרוניך

יש לי את אלבום הבכורה שלו, שמעתי את מאחורי הצלילים (שנמאס אחרי שיר או שניים), אלבום משפחתי (שהוא דווקא מעולה, בזכות שם-טוב לוי) ואת לונה פארק והמוסיקה שלו פשוט נראית לי פלצנית מדי ויותר מדי מנסה להיות גרסה ישראלית לפראנק זאפה (למעט מאחורי הצלילים). גם לונה פארק די סתמי...מושפע בעיקר מג'נטל ג'יאנט, כפי שציין אורי ברייטמן באתר שלו. לא יודע, לא יוצר שמושך אותי לשמוע דברים שלו אחרי טעימה...

למעלה