צריך עזרה בבקשה

tick tak

New member
צריך עזרה בבקשה

שלום אני מנסה להפעיל מישחק ולא מצליח .עולה ההודעה הזאת: the instruction at"0x00465a2 referenced memory at "0x000000024.the memory could not be read click on ok to terminate the program click on cancel to debug the program אתם בטח שואלים את עצמכם למה לי ליכתוב את כל זה אז ככה ניסיתי לישלוח תצלום מסך של ההודעה אבל כל פעם שניסיתי עולה ההודעה הבאה Active Server Pages error 'ASP 0113' Script timed out /forumsApps/AddMsgUpload.asp The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools. איך אני מפעיל את המישחק?.ולמה אי אפשר לישלוח הודעה עם תמונה אודה למי שיעזור

TriPax

New member
../images/Emo58.gif הודעת שגיאה

הודעת שגיאה של תפוז - יכול להיות שהעלת קובץ גדול מדי (מעל 250 ק"ב). בכל מקרה, גם לתפוז יש גליצ'ים מדי פעם. לגביהמשחק - נסה לחפש בפורומים רלוונטיים למשחק את הודעת השגיאה שהופיעה לך. חפש בגוגל את ההודעה יחד עם שם המשחק וודאי תמצא משתמשים נוספים שזה קרה להם.

tick tak

New member
תודה רבה tripax

על התגובה המהירה דרך אגב ביקרתי ב-deviantart ויש לך את זה אהבתי את התמונות שלך D-:

TriPax

New member
../images/Emo9.gif תודה על המחמאה

אני מעלה תמונות חדשות כל שבוע אז תבוא להתעדכן שוב

למעלה