צריך עזרה בבקשה

PSYCHO ROI

New member
צריך עזרה בבקשה

אולי אתם יכולים לעזור לי למצוא גירסה של Stairway to Heaven גרסת נעימה כזאת... אני מאמין שיש כמה אבל עם תוכלו לעזור לי מי מבצע אותם או פשוט מה צריך לרשום כדי למצוא את אותם נעימות אני ישמח מאוד! תודה מראש!

yuli28

New member
איזה צירוף מקרים שבאת בדיוק

לפורום של אותה הלהקה שמבצעת את השיר הזה. פשוט הזוי. Led Zeppelin

PSYCHO ROI

New member
תלמד לקרוא

אני יודע שלד מבצעים את השיר אני לא רוצה את השיר אני רוצה גירסה שונה נעימה של השיר תתרכז פעם הבאה שאתה קורא

yuli28

New member
אוקיי,אני אלמד לקרוא ולהתרכז

ואתה תלמד לזהות אם זה זכר או נקבה
סיכמנו? יופי.

jimorrison

New member
אמממ

יש להקה שעושה ללד קאברים..אבל זה רק נעימות..יעני בלי מילים ד"א..זה zeppelin

PSYCHO ROI

New member
תודה אחי

אבל שמעתי משהו ממש יפה.. זה נעימה ערוכה... לא רק המנגינה עצמה... אלא ממש עשו יצירה שונה עם סימפוניה שלמה משהו ממש יפה..

jimorrison

New member
אני אנסה לראות אם זה גם מה שאני

מדבר עלו אולי אירוטום יודע על זה משהו

AeroTom

New member
אמממ...אין לי מושג

לא חושב שמעתי את השיר רק עם המנגינה.נעימה כזאת, כפי שהוא תיאר. אפשר לנסות לחפש אבל.למצוא את השם של מי שביצע את זה או משהו.לא יודע. האמת אשמח לשמוע את זה גם, אם מישהו ימצא. יכול להיות נחמד לשמוע את זה כ-Instrumental.

yoyoyud

New member
חפש בתוכנת שיתוף קבצים המועדפת עליך

jimi hendrix - stairway to heaven זה לא גרסא של הנדריקס בוודאי (הוא מת לפני שהם הוציאו את השיר) אבל יתכן שזה מה שאתה מחפש. אין לי מושג מי המבצע בטראק הזה... אולי מלמלשטיין ואני גם בספק לגבי זה...

MusicA

New member
הגירסא של הנדריקס היא לא של הנדריקס

, היא של פרנק זאפה.

jimorrison

New member
אוקיי! מצאתי!

הדיסק שדיברתי עלו הוא kashmir: the symphonic led zeppelin אני וחבר שלי היינו בקניון וראינו את הדיסק הזה וחשבנו איזה מגניב ומעניין איך זה נשמע..אז ביקשנו מהמוכרת לשים את באטל אוף אברמור וזה היה פשוט יפה! וכן יש פה גם את סטירוואי.. הנה הרשימת שירים: 1. Dawn at the Great Pyramid 2. Kashmir 3. Battle of Evermore 4. Stairway to Heaven 5. When the Levee Breaksn 6. Going to California 7. Friends 8. All My Love 9. Kulu Valley [Ambient Remix] זהו..מקווה שזה זה ד"א אני הולך לקנות את זה..זה נשמע כ"כ טוב

למעלה