צריך עזרה (בבקשה)

ran2506

New member
צריך עזרה (בבקשה)

אני ועוד שלושה חברים נוחתים בבומביי בתחילת דצמבר רציתי לשאול אם ניתן לרכוש כרטיסים לרכבת מהיום להיום לכיוון גואה ואם לא האם זה כל כך נורא להשאר יום יומיים בבומביי כמו שכולם אומרים

muga

New member
בבקשה

אפשרי, אבל לא תמיד יש מקומות. בקיצור - אל תסמכו על זה. אופציות חלופיות - אוטובוס (פחות נוח, אבל, אפשרי). יש אוטובוסי שינה (אוטובוסים עם מיטות) בין בומביי לגואה. יותר נוח מאוטובוס רגיל. להשאר בבומביי - לא כזה נורא. יש דברים יותר גרועים מזה. בומביי עיר די מודרנית. נכון שיש בה גם חלקים עניים מאוד, אבל יש גם פארקים, וחנויות, ואוכל מערבי. באמת - לא כזה סיוט כמו שחושבים. טיול נעים

סליפר באס....רכבת.... אוטובוס...

תאמין לי, מה זה חשוב? הרי בסופו של לילה תגיע לגואה לא? אם היו נותנים לי חודש נופש בגואה ובתנאי שאני נוסעת באוטובוס הכי מגעיל בהודו (אני לא מאמינה על עצמי) הייתי עולה עליו אבל באמת שזה לא נורא לקחת סליפר באס, אמנם זאת לא המיטה בבית (חחחחח) וגם לא דומה לה בשום צורה בעולם, ואם זה ממש קריטי אז הסליפר ברכבת (בהנחה שזה לא מחלקה ראשונה) גם לא מיטת אפיריון, כן, ככה שמעבירים את זה, ובסוף הטיול תזכר בכל הנסיעות זוועה שעברת ותטפח לעצמך על הכתף. רוב הנסיעות של דווקא היו מעולות, אבל גם הרעות שוות חיוך כי יצאתי מהן בחיים בסופו של דבר. והכי חשוב, תמיד תזכור שהאוטובוס שאתה עליו לוקח אותך לגן עדן ככה שקצת גיהנום זה לא נורא

ran2506

New member
בהמשך לשאלה

יש אפשרות להזמין כרטיסים לרכבת דרך הארץ?

עמית22

New member
כן יש אפשרות

תיכנס לאתר הרכבות ההודיות (תעבור על ההודעות בשניים שלושה עמודים אחרונים, כתבו אותו שם) ותזמין דרך כרטיס האשראי.

AdiX

New member
סיכוי נמוך אבל לא בלתי אפשרי

עניין של מזל. פשוט תצטרף לחברה ישראלים שיהיו איתך על המטוס ותשאל מי כבר היה בהודו ונוסע לגואה. אני מבטיח שיהיו לפחות עשרה. אפשר לקחת אוטובוס לילה (סליפר) מתחנת הרכבת "victoria Station" לגואה. מחיר של כ 500-600 רופי. יש מאכרים של אוטובוסים מחוץ לתחנה, הם כבר ימצאו אותך. נדמה לי שהטוב ביותר זה "גאנש" בהצלחה.

perpeloni

New member
שלום

אני נסעתי לפני כמה שנים עם מאכר במונית שרות\ג'יפ קטן עם כמה ישראלים טובים. הדרך היא 15 שעות של חוויה שלא חווים ברכבת עם נהג חמוד שעוצר בכל מיני כפרים קטנים בדרך. חוויה בלתי נשכחת אם אתה בא מהארץ ישר להודו האמיתית עד גואה היותר "מערבית". המלצה שלי בכל אופן..תהנה

למעלה