צריך עזרה בבעיה...

WinnerMan13

New member
צריך עזרה בבעיה...

יש לי בארון קופסאת נעליים מפוצצת בפתקים שאני מתכתב עם חברים שלי בשיעורים..(זה מעביר ת'שיעור) עכשיו הקטע הוא שבין כל המכתבים מסתתרים גם מספר לא קטן של מכתבים מהחברה הקודמת שלי אומנם היא ניפרדה ממני לפני חצי שנה אבל למכתבים יש ערך רגשי..היום חשבתי...שהתחלתי תקופה חדשה וזה לא אומר שאני צריך לזרוק את כל הפתקים הללו..? תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות..

WinnerMan13

New member
טוב עזבו לא משנה..אני אסתדר לבד..

וזה לא משהו אישי..אני פשוט אסתדר לבד..תודה בכל אופן..

עניתי לך בבוקר לא ראיתי שזה לא

הופיע אמרתי שכדאי לך לזרוק את זה לשכוח מזה להמישיך הלאה כי פתקים עושים בלאגן ותוקעים אותך בעבר אז כדאי לך לזרוק, זאת בכל אופן דעתי האישית..

sh53

New member
אתה מכיר את עצמך הכי טוב ויודע

איך זה משפיע עליך: אם אתה קורא את הפתקים וככה אתה מעלה זכרונות, מחייך וממשיך בחייך כרגיל, אז אפשר להשאיר אותם. אם אתה קורא את הפתקים, זה גורם לך עצב, כל פעם אתה שואל את עצמך למה זה לא הלך ביניכם? מה לא היה בסדר? מה היית יכול לעשות כדי לתקן את זה? אז זה אומר שהפתקים לא עושים לך טוב על הנשמה והם מונעים בעדך מלהמשיך הלאה בחיים ואולי כדאי לוותר עליהם.

ל י ס ו ש

New member
גמני כתבתי הודעה../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif אוף....=\..

טוף... לדאתי... אתה צריך לשמור את זה...[רגע אל תתנפלו עליי...חחח...] ובינתיים לא לקרוא... אחריזה תקרא.... אחרי שתשכך אותי לגמרי
אמממ.... בינתיים אל תקרא.. תחביא את זה... ואז תקרא.... אחרי כמה זמן... כי עכשיו אתה יכול להזכר בה... ולאיתהב בה מההתחלה... לא מומלץ...

WinnerMan13

New member
שכחתי אותה לגמרי...

זה לא בעיה של כל פעם שאני מסתכל בפתקים אני מתחיל לבכות ולשאול את עצמי למה היא לא כאן.. למשל אתמול ישבתי וקראתי כמה פתקים דווקא לא שלה..שלי עם חברים וידידות בכיתה ובמקרה שלפתי אחד שלה.. התחלתי לקרוא אותו בלי לשים לב שלפתי עוד פתק שלה ועוד אחד ועוד אחד ודווקא חייכתי והרגשתי כזה..שאיך להגדיר את זה...חייכתי ושמחתי שחיוותי דבר כזה...

sh53

New member
אם זה גורם לך לחייך-אז כמובן לשמור

דברים שגורמים לנו לחייך לא נשמור אותם? בטח ובטח שנשמור אותם.

halar

New member
גם לי יש דברים ששמרתי מחברים קודמים

ואני שומרת הכל ולפעמים אני מסתכלת נזכרת וצוחקת על עצמי כי גם שמרתי מכתבים שכתבתי להם ואני צוחקת על עצמי כי זה מצחיק להיזכר בעבר. אז לדעתי תשמור כי זה כייף.

למעלה