צריך עזרה בבחירת

• פותח הנושא grg2
  • פורסם בתאריך

grg2

New member
צריך עזרה בבחירת

שמן עיסוי לחברתי ולי (מיותר לציין שאני לא יודע לעשות מסאג' אבל רוצה לעסות לה נעים ושיהיה כייפי וריחני). מה מומלץ לקנות איפוא וכמה עולה. כעקרון אני מעדיף סופרפארם או חנות רגילה כי אני מתבייש ללכת לחנות סקס. חיחיחי אבל יש איזשהוא אתר או ספר שמלמד איך עוסים עיסוי (של חובבנים) ?

שמן עיסוי ומסאג:

אני ממליצה מאד על שמן לבנדר שהוא שמן מאד נעים וריחני. למהול אותו בשמן נושא כמו שמן שקדים או שמן גלעיני אפרסק. לגבי הספר: יש בכל חנות ספרים ספרים על עיסויים היכולים ללמד מעט על טכניקות שונות של מסאגים ובינהם גם עיסויים אירוטיים. בהצלחה.

0 אור 0

New member
יש גם תערובות מוכנות

שאפשר פשוט להריח ולראות אם עושה לכם טוב. אם אתה מחפש לערבב לבד או כדי לבחור בין המוכנים : לאוירה רומנטית מומלץ להוסיף כמה טיפות יסמין. אם זה כבד לכם מדי - גם הלמון גראס יוצר אוירה נעימה בכיוון הנכון

0 אור 0

New member
ובקשר לספרים - יש המון

פשוט תיכנס לכמה חנויות ספרים (רגילות לגמרי ותדפדף) ואני מניחה שאם תחפש בגוגל תמצא גם באינטרנט לא מעט וטיפ חשוב שלי: בעיסוי להנאה, תקפיד על תנועות ארוכות ועגולות (לא להרים את היד באמצע התנועה). ללטף הרבה, אבל במגע יציב ולא מרפרף ומדגדג. מה שלא תעשה - ביחוד אם היא אוהבת עיסוי חזק -זהירות לא להפעיל לחץ באיזורי עמוד השדרה ועל עצמות. לעבוד רק על שרירים.

רק גליה

New member
מה שמעורר

הייתי משתמשת בשמנים ריחנים יותר דווקא ומעוררים ולא בשמנים חזקים כמו לבנדר ועשב לימון, אלא הולכת יותר לכיוון הילנג ילנג ברגמוט ואפילו פצ'ולי בשביל לחמם את האווירה- אם הבנתי נכון מדובר בעיסוי של הנאה ולא בשרירים כואבים או שכן?

למעלה