צריך עזרה אני מתחיל

The VoolKanuS

New member
צריך עזרה אני מתחיל

אני חייב עזרה .. לא מצליח לעשות חצלול.. 1.כדאי להשתמש בטכניקה ? כגון : MILD VILD WILD CAT ? ואם כן איזה ? 2.או שכדאי להגיד לעצמי .. אני חולם חלום צלול ולעשות בדיקת מציאות ויומן חלומות ועוד שאלה .. הטכניקה בעלת 10 דקות כדיי לזכור תחלומות היא טובה? יענו לכוון שעה לפני וכל 10 דקות נודניק. נ.ב אני 2 יומיים בכל הקטע של חצלול..... --- אשמח אם תענו לכל השאלות --- תודה רבה לעוזרים

John611

New member
תשובות

כדאי להשתמש בטכניקה וגם לעשות כמה בדיקות מציאות במשך היום - זה יגדיל את אחוזי ההצלחה שלך... אני ממליץ לך להתחיל בטכינקה מילד, זאת טכניקה פשוטה וטובה מאד למתחילים אם מוטיבציה גבוהה - כמו שאני רואה שיש לך! אתה תמיד יכול לנסות לשלב שיטות, אבל בשביל התחלה אני ממליץ שתתמקד בטכניקה אחת ותשלוט בה. אני משער שבימים הקרובים אם תעשה את הכל כמו שצריך יהיה לך חלום צלול, רק מהסיבה שאתה כל כך מתלהב מהנושא..! אני לא מכיר את הטכניקה של ב10 דקות, לא יכול לעזור לך בנושא.. בהצלחה!

The VoolKanuS

New member
מצטער שאני שולח עוד הודעה אבל...

מצטער על הספאם אבל זה נושא ממש שמעניין אותי תגיד לי אם מה שאני אומר זה נכון MILD - לקום אחרי 5,6 שעות.להתעורר ולנסות לזכור תחלום האחרון.. להיות שעה ערני ממש ערני... ואז אתה מדמיין את עצמך באותו חלום האחרון שלך ותגיד לעצמך שאחלום אדע שאני יחלום....... ואם נגיד אני לא זוכר תחלום האחרון .. מה אני אמור לעשות ???!?! תודה.. כי אתמול הצלחתי לזכור (קצת) והיום בכלל לא..

lashlushon

New member
תיצור חלום משלך

זאת אומרת- העניין הוא שתהיה במקום שאתה תהיה בטוח שאתה ישן ולא ער. ואם זה משהו שיצרת, או חלום שחלמת פעם, זה אפשרי.

למעלה