צריך עזרה אבל מהר....

צריך עזרה אבל מהר....

אני צריך שם כמו וולדמורט שם של קוסם אבל הוא לא רע הוא פשוט מאד חזק תודה מראש דורותי הסופר הדגול

חחח...

שננהג בשיטת הגרינדלוולד (כלומר, עפ"י שמות של מקומות...המ...) מה דעתך על בנגדלש? ^_^ -ליאת-

Lady_Voldemort

New member
הלורד מיצי שולט!!!!

או אבחיגדור לחילופין...

פגעסוס

Well-known member
מה דעתך על אלו...

סארטיין אלרטיאן סומראגון סרקיסיאן קאליטור טורגאן חוץ מזה תעשה מה שאני עושה. תרשום רצפ אקראי של אותיות ואז תשנה את זה פה ושם עד שיצא משהו שנשמע סביר... GYXOIO

Nagini Potter

New member
תגיד פגעסוס....

לאן נעלמו כל הציטוטים שלך? אני מתעגעת.... :( Nagini Potter

פגעסוס

Well-known member
את ראית מה קרה...

כששמתי ציטוט בכל הודעה... פתאום קיבלתי מליון בקשות לשליחת ציטוטים. <<<רועד מהמחשבה>>> אז החלטתי להכניס את כל הציטוטים שלי למחשב, לדאטהבייס של אקסס ואז אני אוכל לשלוח את כולם לכל מי שרוצה... אבל זה יקח זמן... בינתיים אני לא שים ציטוט בכל הודעה אלא רק בהודעות שזה מתבקש בהן... GYXOIO "אני מצטט אחרים כשי להביע את עצמי באופן הטוב ביותר" - מישל דה מונטיין.

Nagini Potter

New member
אה, אז אם כבר מדברים על זה....

תשלח גם לי! תשלח גם לי!!!! *מזילה ריר על הציטוטים של פגעסוס* Nagini Potter

יש לי כמה

קינטארו, מוטארו (סאב-בוסים ממורטאל קומבאט), טורמנטו, סלזאר, זאפוד, פורד פרפקט וארתור דנט(לא חשוב, זה סתם הוספתי), זרובבליו, נקרום. WESA GOIN´ HOOOOOOOOOME!

בקשר לזאפוד

עוד הייתי רציני, אבל פורד פרפקט וארתור דנט לא כל כך מתאימים לזה. אולי טריליאן. התשובה לשאלה הנצחית של החיים היקום והכל: 42!

טריליאן...

זו בת...ושומעים את זה בשם....! המ....סלרטיבארטפאסט (אני מקווה שכתבתי את זה נכון)? -ליאת-

רחלי!

New member
yey!

אני מתה על לבחור שמות! אוקיי: טוּלוֹר ארדֵמִיגוּס גיליוֹס עָגנוּס ויש לי עוד מיליון אם אתה רוצה

תודה סוף סוף אחת שעוזרת

אני אשפר את הארדמיגוס ממש המון תודה דוורותי או אפשר גם האפלו בן אני בןבן

Nagini Potter

New member
כדאי שתתרגל...

כאן לוקח שנים עד שמישהו עוזר לך ^_^ ואם כבר מדברים - שאלתי כאן מזמן אם מישהו יודע מתי בערך יצא הארי פוטר הראשון באנגלית ועוד לא ענו לי. נו מה יהיה? Nagini Potter

למעלה