צריך עזרהההה

רועי 13

New member
צריך עזרהההה

היי אני צריך לעשות התקנה על התקנה בגלל כמה קבצים שנפגמו יש לי חלונות עברית מלא 98 LOC מהדורה ראשונה ! אבל אין לי את הסידי המקורי של חלונות אבל לשכן שלי יש צרוב הוא השתמש בעבר גם בחלונות 98 עברית כרגע יש לו ME השאלה הגדולה איך אני אדע בוודאות אם אותו דיסק התקנה הוא חלונות 98 עברית LOC מהדורה ראשונה כמו שאצלי ושזה לא יהיה מהדורה שניה או ENB איך בודקים ???? יש אפשרות לעיין באחד התיקיות בדיסק על מנת לבדוק על איזה מערכת הפעלה מדובר שיהיה תואם לשלי כאמור ? תודה רבה !!!!!!!!

א-ז

New member
שים לב

פשוט... כנס לדיסק לספריית X:\win98\loc אתה תראה שם את הקבצים הבאים win98_21.cab.....win98_70.cab (לגבי השבעים אני לא בטוח אם אני לא טועה זה קצת פחות) אם תראה שיש שם 80 ויתר.... זה SE אם ההיפך הוא הנכון זה FE זה הכל.....! פשוט לא? חוץ מזה אם יש לו SE אין לך מה לדאוג זה ישדרג לך את המערכת ל SE מה רע בזה???

רועי 13

New member
תודה רבה !!!!!!! ובקשר לSE

היא רק עושה בעיות , כל התיקוני באגים למינהם הופכים אותה למערכת יותר גרועה . אני מעדיף את חלונות 98 LOC הראשונה והטובה אבל זאת דעתי !

shenx

New member
se

se אמינה ויעילה יותר מהגרסה הראשונה והדרברים יותר מעודכנים מן הסתם תיקוני הבאגים מועלים ככה שעדיף את SE על ME ו98

למעלה