צריך עוד פעם עזרה

דורון 18

New member
צריך עוד פעם עזרה

טוב בגלל שהפורום פעיל רק בשעות אחר הצהריים בטח עד שאני יקבל תשובה יעברו כמה שעות, אבל לא נורא אני יחכה. תראו, אני משתמש במירק שהופך את הכול בשביל שיהיה אפשר לראות עברית, לדוגמא: בשביל לרשום ברימוט היי אני רושם vhh. עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מנסה לרשום משתנה גם הוא נכתב הפוך, לדוגמא: 123 ==> 321 , 58 ==> 85 . למשהו יש רעיון איך אני הופך את הצורת כתיבה של המשתנה? הכוונה היא שאם יש לי משתנה שערכו למשל 123 אז אני רוצה שברימוט יהיה כתוב 321 ואז בפלט יראו את הצורה המקורית (123). השאלה לדעתי קשה, תודות מראש לעונים!

cool2

New member
אני לא כל כך הבנתי אבל..

נראה לי שאתה רוצה שזה פשוט יהפוך את הטקסט מהצורה המקורית (למשל 123) שזה יהיה הפוך (321) אז תשים באליאס תקוד הזה..
bk { var %i = 1,%text,%r = $replace($1-,$chr(32),$chr(160)) | while ($mid(%r,%i,1)) { %text = $+($ifmatch,%text) | inc %i } | return %text }​

דורון 18

New member
בעיה בקוד!!!

אחי תודה על העזרה, אבל יש בעיה בקוד. הכל טוב ויפה חוץ ממספרים עגולים, לדוגמא: 60 הופך ל 6 במקום 06 120 הופך ל 21 במקום 021 עוד בעיה שמצאתי: 103 הופך ל 1 במקום 301. שמשהו יתקן בבקשה את הקוד.

cool2

New member
הנה תיקנתי....

תשים במקום תקוד הזה..
bk { var %i = 1,%text,%r = $replace($1-,$chr(32),$chr(160)) | while (%i <= $len(%r)) { %text = $+($mid(%r,%i,1),%text) | inc %i } | return %text }​

למעלה