צריך נושא!

chompi2

New member
צריך נושא!

טוב אני פותחת הודעה רק קודם כל אני טסה ליוון בראשון בבוקר אז עכשיו סביר להניח זאת הפעם האחרונה שאכתוב למשך השבועיים הקרובים אז זייהו 1. סרט של ג'וני שאתם הייתם רוצים לשפר 2. איפה הייתן רוצות לפגוש אותו? 3. ונסה דופקת את ג'וני או ג'וני דופק את ונסה?
4. בסרטים של איזה במאיים הייתן רוצות לראות את ג'וני?

MichalDepp

New member
יאא יוון...רק אני נשארת בארץ ישראל

היפה והפורחת
תהני בובה. 1. הייתי משפרת הרבה...למשל,אשת האסטרונאוט ו..חלום אריזונה..הם קצת תקועים...
2. סביר להניח שבתוך כלוב,עירום כביום היוולדו עם שיער פזור,שפמפם וזקנקן. 3. ג'וני שולט מה נראה לך? רגע,אבל סיכמנו שגם ונסה גבר,אז אני לא יודעת מי לוקח פיקוד
4. טים ברטוןןןןןןן! וסטנלי קיובריק ו..לא עולה לי בראש..
תהני לך! נחכה לשובך

WallFlower

New member
אממממ

1. האיש שבכה - הייתי מכריחה אותו לרכב יותר על הסוס...
2. אמממ - בכל מקום...
- אבל אם אני חייבת לציין לוקיישן ספציפי אז הייתי מעדיפה שזה יהיה נגיד בחוף קאריבי או משהו...
3. ג'וני, את הראש בקיר. איכס אין שם שום מגע מיני...לילי-רוז וג'ק הם תוצאה של הרבה נחישות וturkey baster אחד גדול. 4. אמממ קמרון קרו? קווינטין? הייתי ממש רוצה שהוא יעבוד עם קונאן
...

תשובות לשאלות

1. האיש שבכה, יש פוטנציאל אבל הסרט ממש לא משהו. וגם אשת האסטרונאוט כי הוא גרוע. 2. במיטה\סט של סרט שלי עם ברטון\טרי גליאם 3. ג'וני דופק את ניקול 4. טרי גיליאם, רומן פולנסקי, טים ברטון, פדרו אלמדובר, קוונטין טרנטינו

fmml

New member
../images/Emo177.gifאני.....

1.הייתי משפרת...אמממ...את אשת האסטרונאוט ואת חלום אריזונה. 2.על סט 3.אני משאירה את זה להחלטתם 4.קוונטין ורק קוונטין (אהוהההבי)

למעלה